Yerli markaymış youtubede çok araştırdım memnun çoğu kişi ve bu tvden sipariş verdim trendyoldan umarım sağlam gelir
Onvo OV50350 4K Ultra HD 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV

Yerli markaymış youtubede çok araştırdım memnun çoğu kişi ve bu tvden sipariş verdim trendyoldan umarım sağlam gelir
Onvo OV50350 4K Ultra HD 50" 126 Ekran Uydu Alıcılı Android Smart LED TV

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
guzel bende iki tane var ama benimkiler ultra ince cerveceli cam gibi duruyor odamda 82 ekran yani 32 inc var bide 50 inc 127 ekran var 2021 de almistim androidli smart tv bence fiyatina gore cok iyi kendisi zaten samsung altyapisi bence alirinir ama alacaksan ultra ince cerceveli al bu classic model benim iki tv de ince model cok sik duruyor
Ondan alacaktım aslında ama 1 haftada 2 bin tl fiyat attırmış şerefsizler 6800 den 8800 e çıkmış bunu 7000 tlye aldım senin dediğin F modelleri çerçevesiz bunlarda çerçeveli
aynen ben birini a101 den aldim 127 ekrani 3800 e 12 ay taksitli 82 ekrani hepsiburadadan aldim 1670 e ben aldiktan sonra bi daha o fiyat olmadi ikisinide cok guzel fiyata aldim ama keske incesini alsaydin boyle lg samsung tv si gibi duruyor ben ozellikle ince aldim 82 ekranda incesini hepsiburadada buldum tek
Sorun değil o kadar ince çerçevesiz olsun ileride iyisini alırım
Yani para vermişken bende bilindik ve daha sağlam markalardan almalısın.
Bilindik markalarla bu arasında çok fark yok aynı fiyata
E o zaman onları alsana, yarın bir gün bozulursa garantiyle felan uğraşma diye dedim.
Yok ya eltronik şans işi hepsinde çıkabiliyor sorun
Menüsü falan aşırı kötü, kendi kiralık kaldığım evde 32" vardı.
32 ler pek iyi değilmiş buna iyi diyorlar bakalım
Umarım içinize siner, güle güle kullanın
Sağol inşallah