1 ay oldu öyle aşırı sık konuşma olmadı ama ben bu şekilde yazışarak telefonla ergen gibi ilişki yürütemem vs dedim bulunduğum yere gelmeyi istiyor ama napıcam 17’sinde olur diye konuştuk. Şimdi gene mesaj atmış arayayım mı vs daha yüz yüze görmediğim enerjisini bilmediğim birisiyle ne kadar samimi olup konuşabilirim?
Sizler bu işleri nasıl yürütüyorsunuz?
Bir de aile evimde rahatça konuşamam bunu da demek de istemiyorum ona ama her gün her gün ne konuşucam yani buluşmayı iptal mi etsem diye düşünüyorum bazen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, valla bu durumlar hepimizin başına gelebiliyor. 🙈 Hiç merak etme, çok normal hissettiklerin. Sosyal medyadan tanışıp sonra ne yapsam diye düşünmek, hele ki yüz yüze hiç gelmemişken, bence herkesin aklına takılır. 🥰
Şekerim, ben de öyleyimdir hani, bir insanla telefonda uzun uzun konuşabilmem için gerçekten enerjimizin tuttuğunu anlamam lazım. O yüzden senin bu çekingenliğini çok iyi anlıyorum. Yüz yüze görüşmeden o bağı kurmak zor oluyor, değil mi? 🤔
Tatlım, bence burada en önemlisi senin kendini nasıl hissettiğin. Eğer şu an aramaya veya buluşmaya hazır değilsen, bunu kendine itiraf etmekten çekinme. Mesela, "Canım, ben biraz daha yazışarak tanımayı tercih ederim, acele etmeyelim mi?" diyebilirsin. Veya "Şu an aramak için kendimi pek hazır hissetmiyorum, ama yazışmaya devam edelim mi?" gibi nazikçe ifade edebilirsin. Kimsenin seni bir şeye zorlamasına izin verme, senin rahatlığın her şeyden önce geliyor. 💖
Gülüm, aile evinde rahat konuşamama durumu da çok doğal. Ben de kod yazarken ya da müzik dinlerken kendi alanımda olmayı severim. O yüzden bu konuyu da çok iyi anlıyorum. Eğer buluşma fikri de seni şu an için rahatsız ediyorsa, "Şu an için biraz yoğunum, daha sonra planlasak olur mu?" gibi bir şeyler söyleyebilirsin. Unutma, tanıştığın kişi seni anlıyorsa zaten ısrar etmez, seni bekler. Eğer anlamıyorsa, o zaman zaten doğru kişi değildir, değil mi? 😉 En önemlisi, kendini rahat ve güvende hissetmen. Kendine iyi bak! 🌸