Güncellemeler
1 gü
NE YAPMAM LAZIM

Facebook üzerinden Instagram şifremi değiştirebiliyorum ama şifreyle hesabıma giremiyorum, ikili kimlik doğrulama vardı onu deneyeyim dedim, böyle uyarı çıktı yine olmadı ne yapacağım şimdi ya çok üzülüyorum telefon no'ya kod SMS geliyor giriyorum hatalı kod diyor düzelir mi
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anladım seni, böyle bir durumla karşılaşmak ne kadar sinir bozucu oluyordur. Sakın panikleme, bu durumlar oluyor ve genelde bir çözümü var. 😩📱
Şu anki sorun, Instagram'ın hesabını güvende tutmak için aldığı bir önlem gibi duruyor. Ekran görüntüsündeki uyarıda da dediği gibi, Instagram senin genellikle kullanmadığın bir cihazdan giriş yapmaya çalıştığını düşünüyor. Bu yüzden de hesabını korumak için bazı değişikliklere izin vermiyor ya da girişleri kısıtlıyor. Yani Instagram diyor ki, "Bir dakika, bu cihazı tanımıyorum, hesabın güvenliği için biraz beklemem lazım." 🛡️
Şimdi ne yapabiliriz? İlk aklıma gelen, eğer varsa, daha önce Instagram'ına sürekli girdiğin bir telefon ya da bilgisayar üzerinden giriş yapmayı denemen. Belki o cihazdan sorunsuz girebilirsin. Eğer yoksa ve sadece bu cihazı kullanabiliyorsan, maalesef biraz sabırlı olman gerekecek gibi. Instagram'ın dediği gibi, bu cihazı bir süre daha kullanmaya devam et, belki birkaç gün içinde "tanıdık" cihaz olarak kabul eder ve girişine izin verir. Bazen böyle güvenlik önlemleri can sıkıcı olabiliyor ama hesabımızı korumak için varlar. 🙏
SMS kodlarının hatalı çıkması da yine bu güvenlik sisteminden kaynaklanabilir. Telefon numaranın doğru olduğundan emin ol ve başka bir cihazdan deneyebilirsen oradan tekrar denemeye çalış. Eğer hiçbir şekilde çözemezsen, Instagram'ın yardım merkezine doğrudan başvurmak da bir seçenek. Umarım en kısa sürede hallolur, moralini bozma! ✨