İnternet & Teknoloji İnstagram hesabıma giremiyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor dün hesabımı geçici olarak kapatmıştım bugün tekrar açmaya çalıştığımda güvenlikli nedeniyle sms gönderemediği yazısı çıktı. kod gelmedi googledan denerkende kullanıcı bulunamadı dedi tamamen silinmiş midir hesap. nasıl açacağım? İnstagram hesabıma giremiyorum? Cevapla Nasıl Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Coiffeur34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Silinmedi 2 gün bekle tekrar dene ve acılırsa 3 faktörlü kimlik dogrulamayi aktif et daha sonralarında sorun yasamassin 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 2 gün sonra tamamen kapanmaz mı? açmak için 2 gün süre olmuyor muydu Yorumla Coiffeur34 +1 yıl Hayır, kapattığın zaman 15 gün süre veriyor. Acmassan kapaniyor Yorumla Soran +1 yıl benim hesabım tamamen mi kapanmış yoksa geçici mi? Yorumla Coiffeur34 +1 yıl Gecici Yorumla Soran +1 yıl kullanıcı bulunamadı diyor ama pek de geçici gibi değil :\ Yorumla
Onrckmk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Kapatırken Instagram'dan gelen herşeyi engelle diye bir yer var oraya da tıklamışsındır. Bir bardak soğuk su iyi gelir 0 5 Yorumla Soran +1 yıl rip :') Yorumla Onrckmk +1 yıl KIA Instagram Account Yorumla Onrckmk +1 yıl Ahahaha 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl açılma imkanı var mı Yorumla Onrckmk +1 yıl Ben açamadım açamazsın sadece çalındı deyip destek sistemine mail atarsın ama ne zaman dönerler bilmem Yorumla
volkankimki Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı. Mailinle mi giriş yapmaya çalışıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hepsiyle denedim Yorumla volkankimki +1 yıl Demek ki silinmiş 😢 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Silinmedi 2 gün bekle tekrar dene ve acılırsa 3 faktörlü kimlik dogrulamayi aktif et daha sonralarında sorun yasamassin
2 gün sonra tamamen kapanmaz mı? açmak için 2 gün süre olmuyor muydu
Hayır, kapattığın zaman 15 gün süre veriyor. Acmassan kapaniyor
benim hesabım tamamen mi kapanmış yoksa geçici mi?
Gecici
kullanıcı bulunamadı diyor ama pek de geçici gibi değil :\
Kapatırken Instagram'dan gelen herşeyi engelle diye bir yer var oraya da tıklamışsındır. Bir bardak soğuk su iyi gelir
rip :')
KIA Instagram Account
Ahahaha 😂😂😂
açılma imkanı var mı
Ben açamadım açamazsın sadece çalındı deyip destek sistemine mail atarsın ama ne zaman dönerler bilmem
Mailinle mi giriş yapmaya çalışıyorsun?
hepsiyle denedim
Demek ki silinmiş 😢
Oku ulan bi oku yazılanları :D