İnternet & Teknoloji 2 sa Mobilde Tiktok mu, instagram mi, YouTube mi? sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor TikTok ve Instagram tarafı açık ara farkla ilerliyor bence ama YouTube bence en iyisi. Peki sizce durum ne?Sosyal medya YouTube Tiktok Instagram Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler2 sa Yoksa hiçbiri mi? Mobilde Tiktok mu, instagram mi, YouTube mi? Cevapla Instagram Soruları Sosyal Medya Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
greeneye34 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 14 dk You tube daha iyi bazı söyleşileri izleme fırsatı buluyorum. 0 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 sa İnternet & Teknoloji konusunda 763 cevap paylaştı. YouTube tek geçerim sonra instagram ve tiktok kullanan biriyle arkadaşlık bile kurmam 0 0 Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 2 sa instagramdir 2 1 Yorumla sezai_acima 2 sa Benim de YouTube sonrası Instagram Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% 2 sa İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. İnstagram 1 1 Yorumla sezai_acima 1 sa Çoğu kişinin tercihi galiba Yorumla
GİRDAP1903 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 2 sa Instagram 1 1 Yorumla sezai_acima 2 sa Benim ikinci Yorumla
s Tengria Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 2 sa İnternet & Teknoloji konusunda 626 cevap paylaştı. Yutup 1 1 Yorumla sezai_acima 2 sa Aynı Yorumla
kskizii55 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 2 sa Hıcbırını kullanmıuom 1 3 Yorumla kskizii55 2 sa Nefrettt Yorumla sezai_acima 2 sa Senin uygulama yok mu hiç Yorumla kskizii55 2 sa Yokkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
You tube daha iyi bazı söyleşileri izleme fırsatı buluyorum.
YouTube tek geçerim sonra instagram ve tiktok kullanan biriyle arkadaşlık bile kurmam
instagramdir
Benim de YouTube sonrası Instagram
İnstagram
Çoğu kişinin tercihi galiba
Instagram
Benim ikinci
Yutup
Aynı
Hıcbırını kullanmıuom
Nefrettt
Senin uygulama yok mu hiç
Yokkk