İnstagram
YouTube
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tabii ki de YouTube YouTube'un hiçbir zaman modası geçmedi geçmez geçmeyecektir çünkü orada her türlü şeyi bulabilirsin eğitim videosu eğlence futbol yorumculuğu cart curttur ya orası bir televizyon gibi yani güzel ama ınstagram'a modası geçti yani mesela belli başlıca kullanan vardı modası geçti eskiden orada herkes mesajlaşıyordu resimlere bakıyor falan şimdi artık kimse de yemeğe de bakmıyor ben bile bakmıyorum erkeğim bak ben bile önceden bakarım bakmıyorsun bile mesaj geldiğine yani Instagram Instagram falan artık bitti ya Facebook'un nasıl ınstagram'dan sonra çöktüğü gibi TikTok olsun işte bazen ücretli tango olsun cart curt olsun böyle uygulamalar paralar uygulamalar çıktıktan sonra Instagram'da bitti her gün bir gün başka bir şey çıkacak onlar da bitecek böyle gider ama YouTube asla bitmez �ünkü o gün marka yani o öyle bir şey ki o her şeye hitap ediyor İslami bir şey mi arıyorsun dinden din mi araştırıyorsun oraya git ee ne bileyim spor mu var diyorsun oraya git ya orası'nın modası geçmez tabii ki de YouTube bunu herkes bilir hiç YouTube'u moda senin geçtiğini gördün Facebook'un bile geçti yani geçmek diyorlar kullanıcısı var diyorlar ama çok genç için geçti ınstagram'ın da geçti şimdi tiktoklar var ama mesela TikTok bunu YouTube mu dersen ben YouTube derim hala YouTube'un modası asla geçmez YouTube'da hem de para kazanabiliyorsun eğer çabalarsan hem de videoyu izleyebiliyorsun yorum yapıyorsun tartışıyorsun ünlülerin yorumlarını izliyorsun programlarını izliyorsun öyle yani
İnstagram ya youtube da ne var da izlicem bi izlemem gereken bişey varsa açar izlerim bi de abone olduğum kanallarım müziklerine bakar çıkarım youtube öyle instagram gibi değil kaydır geç falan yazcan da öyle çıkcak eskiden nova prokspet izlerdim hala aboneyim ama artık izlemiyorum sıkıldım demekki
Cevap
27Cevap
Benim için fark etmez ama tabi ki de youtube daha kullanışlı.. bu yüzden de youtube diyorum
Son zamanlarda, zamanımın çoğunu YouTube'da geçirmeye başladım ve bunun farkındayım. İzlediğim videoların çeşitliliği ve içeriklerin ilgi çekiciliği beni ekran başına daha fazla zaman geçirmeye yönlendiriyor. Her gün yeni bir video keşfetmek ve favori içerik üreticilerimin güncel videolarını takip etmek benim için büyük bir keyif haline geldi. Ancak, bazen bu süreçte zamanın nasıl geçtiğini fark etmeyebiliyorum ve diğer işlerime daha az zaman ayırabiliyorum. Bu nedenle, YouTube kullanımımı daha dengeli bir şekilde yönetmeye ve daha fazla üretkenlik sağlamaya çalışıyorum. Belirli bir konuda öğrenmek veya bilgi edinmek için YouTube'u kullanmak harika olsa da, zaman yönetimi konusunda daha dikkatli olmam gerektiğinin farkındayım. Bu nedenle, gelecekte daha dengeli bir denge sağlamak adına planlarımı gözden geçiriyor ve daha verimli bir kullanım için stratejiler geliştiriyorum.
YouTube her zaman daha iyi benim için. Çünkü içerisinde işime yarayan bilgi videoları var. İnstagram maalesef öyle değil.
İnstagramı daha çok seviyorum. Takip ettiğim bazı kanallar var , vakit geçiyor izlerken
YouTube uygulamaların en iyisi o ayrı, bir de zatan Instagram mı diye başlayan her sorunun cevabı diğer uygulama.
YouTube her ne kadar instagramı seviyor da olsam.
Instagram tiktok ve Twitter çöplüğü bence
Aslında hiçbir sarmıyor biliyon muuu
Tabini youtube Instagram hep yalan ve görsel ve
YouTube bence
Ben you tube insanıyım 🤗🤗🤗
Youtube.
YouTube daha çok kullanılışlı
Yari yari diyorum.
Instagram kullanıyorum çoğunluk
Eski ismiyle Twitter...
Instagramım yok reis, tabiki YouTube.
YouTube.