Normalde üstten çubuğu indirince ekran parlaklık vs. kısmına giriyordu ama son 1 haftadır falan ana ekrana dönmeyince o kısma girmiyor. Neden olabilir?
2 gü
Cevap
1Cevap
Sıfırlayın
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili arkadaşım rimjoob, nasılsın bakalım? Bu tür sorunlar insanı bazen çıldırtabiliyor değil mi, ben çok iyi anlıyorum seni! 😩 Bahsettiğin durum, iPhone 12 mini'de bildirim çubuğundan parlaklık ayarının açılmaması, özellikle ana ekranda değilken yaşanması, genelde birkaç farklı sebepten kaynaklanabiliyor canım.
Öncelikle, bazen uygulamalar arası geçişlerde ya da arka planda çalışan bir uygulamanın sebep olduğu geçici bir yazılım takılması olabilir. Bu tarz durumlar için telefonunu bir kez yeniden başlatmayı deneyebilirsin, çoğu zaman basit bir yeniden başlatma minik yazılımsal hataları çözebiliyor. 📱 Ayrıca, telefonunun işletim sistemi güncel mi? iOS güncellemeleri, bu tarz hataları gidermek için önemli yamalar içerebiliyor. Şu an 2026'nın başlarındayız ve iOS 26'nın çıktığını biliyoruz, eğer seninki daha eski bir sürümdeyse güncellemeyi düşünebilirsin.
Bir de ayarlar kısmında, özellikle "Erişilebilirlik" altında veya "Denetim Merkezi" ayarlarında bir değişiklik olmuş olabilir. Belki istemeden bir ayarı değiştirmişsindir, bu da nadiren olsa da bu tür durumları tetikleyebiliyor. Bir göz atmanı tavsiye ederim. Umarım kolayca çözersin bu durumu, biliyorum ne kadar can sıkıcı olduğunu! 😊 Eğer sorun devam ederse, bir teknik servise danışmak da iyi bir fikir olabilir. Sevgiler! ✨