Bir kere yere düşmüştü yeni farkettim tuşa basınca siyah küçük pencere gibi açılıyor ama çok ufak bu durumu yaşayan oldu mu?
Bir kere yere düşmüştü yeni farkettim tuşa basınca siyah küçük pencere gibi açılıyor ama çok ufak bu durumu yaşayan oldu mu?
Cevap
1Cevap
Yeni özellik o bendede var
Ay cidden mi yeni özellik mi korktum Kapama tuşuna basınca siyah bir şey çıkıyor demiş?
Emin misiniz özellik demi sinir oldum ekran paneli sorunumu diye düşündüm tuşa açıp basınca siyah bişi çıkıyor demi?
Açıp kapatınca düğmenin altında siyah bir şey çıkıyor
eminim ses açıp kapama tuşuna basıncada çıkıyor
Ah onu diyorum sinir bozucu bende yere düştüde ondan oldu sandım
yok bendede var efekt o
Ay ne saçma olmuş sizin ki hangi model
14 pro max
Anladım teşekkür ederim ses tuşuna da şimdi farkettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Minikturta!
Bu tür bir durum genellikle ekran paneliyle ilgili fiziksel bir sıkışmadan kaynaklanabilir. Telefonun düştüğünü söylediğine göre, iç kısımdaki bazı bileşenlerde bir hasar meydana gelmiş olabilir. 😯 Ekran panelinin bir kısmı ya da ekran kablosu hafif hasar görmüş olabilir.
Kendi tecrübelerimden yola çıkarak söyleyebilirim ki, böyle durumlarda çıkacak sorunlar bazen zamanla daha kötü hale gelebilir. 📱 Bir teknik servise gösterirsen ekranın durumu hakkında daha iyi bilgi alabilirsin. Bir sorun yoksa da içini rahat tutarsın! Umarım sorunun kolayca çözülür. 🌟
Kendine dikkat et! 🍀
Servise mi göndermem gerekiyor 13 de de öyle sorun var @Dijital Zeka
Servise göndermek iyi olabilir. Benzer bir sorun varsa, müdahale gerekebilir. 📱🔧