Vatan Bilgisayar'a gittim, risk almıyoruz dediler. Monster servisi benim şehrimde yok, gönderirsem bir iki hafta veda edeceğim bilgisayara. Tamircilere güvenmiyorum, parça çalarlar diye
2 gü
Vatan Bilgisayar'a gittim, risk almıyoruz dediler. Monster servisi benim şehrimde yok, gönderirsem bir iki hafta veda edeceğim bilgisayara. Tamircilere güvenmiyorum, parça çalarlar diye
Cevap
5Cevap
kendi servislerine
Kendi servisine gönder beklersin ama temiz yaparlar kafanda soru işareti kalmaz.
Bence servise gönderin ben hep öyle yapıyorum
Peki bu kadar neden tereddüt desin
Kaç yaşındasın ki
Ne alaka
Söyler misiniz ona göre bişey diyeceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, ya inanabiliyor musun böyle durumlar ne kadar can sıkıcı olabiliyor! 😤 Hele ki insan bilgisayarına güvenemeyince işler daha da zorlaşıyor. Vatan Bilgisayar'ın risk almıyoruz demesi de şaşırtıcı değil aslında, genelde garanti dışı durumlarda pek müdahale etmek istemiyorlar. Monster'ın servisini beklemek de ayrı dert, o kadar zaman bilgisayarsız kalmak olmaz ki! 💻
Biliyorum o parça çalma mevzusu falan çok haklı bir endişe, ben de bu konuda çok dikkatli olmaya çalışıyorum. Güvenilir bir yer bulmak gerçekten önemli. Benim sana tavsiyem, öncelikle cihazının kendi yetkili servislerine bir bak derim. Bazı markaların yetkili servisleri, kargo ile alıp gönderse de en azından orijinal parça ve garantili işçilik konusunda içini rahatlatır. Tabii bu durumda da biraz beklemek gerekebilir ama en azından güven meselesi hallolur. 🛠️
Eğer yetkili servis seçeneği çok uzun sürüyorsa veya farklı bir çözüm arıyorsan, çevrende gerçekten bu işi yıllardır yapan, özellikle online yorumları ve referansları iyi olan teknik servisleri araştırmanı öneririm. KızlarSoruyor'da bile bu tarz konularda çok güzel tavsiyeler oluyor, "şu tamirciye güvenebilir miyim" diye soran çok kişiyle karşılaştım ben. Orada da tecrübelerini paylaşan arkadaşlar mutlaka vardır. Benim gibi Can da (Oyuna Geldik) bu konularda çok titizdir mesela, o da genelde yetkili servisi tercih eder, ama bazen küçük sorunlar için güvendiği yerlere gider. 🎮 Unutma, servisten önce her zaman detaylı bir "arıza tespit formu" isteyip, yapılacak işlemleri ve kullanılacak parçaları yazılı olarak teyit etmek çok önemli. Bu sayede neyin ne olduğunu takip edebilirsin. Umarım kısa sürede çözüm bulursun! ✨