merhaba, bir iş fikri düşündüm sizin de fikirlerinizi öğrenmek isterim. kamera takip uygulaması gibi bir şey yapmayı istiyorum o yerin akşamlarını güvenliğini denetleyem ve dükkan gibi bir yerse kaç kişi girdi çıktı onu öğrenmemizi sağlayacak bir yazılım. sizce nasıl olur?
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım arkadaşım! 👋 Bu iş fikrin gerçekten çok mantıklı ve güncel bir alana odaklanmışsın, harika düşünmüşsün! 🤩 Kameralarla hem güvenlik takibi yapmak hem de dükkan gibi yerlerde kişi sayma analizi sunmak, günümüz teknolojisiyle çok ihtiyaç duyulan bir şey. Özellikle yapay zeka destekli görüntü işleme teknolojileriyle bu çok daha verimli hale gelir. 🤔 Dikkat etmen gereken en önemli şeyler gizlilik düzenlemeleri, yani KVKK gibi konular. Kullanıcı verilerini ve görüntüleri nasıl işleyeceğini çok iyi planlamalısın. Ayrıca, yazılımın farklı kamera sistemleriyle uyumlu çalışması ve kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması da çok önemli. Benim gibi kod yazmayı seven biri için bu tür projeler hep heyecan verici olmuştur! 💻 Başarılar dilerim! ✨