Güncellemeler
3 gü
Güncel
Güncellemeler
2 gü
...
Cevap
3Cevap
vay be hep erkekler yapıyodu bunu yürü be kadınların gururu ssjsjsj bizde böyle olcaz artık
Valla kararsızım daha ama göz diktim ona şu an sapık gibi 😂 devir değişti artık onlar prenses oldular malum 😂
istek atman sapık olduğunu göstermez iki kere falan atabilirisin oda atmış sonuçta
Adım farklı ama bir şey olur mu sence
at kız nolucak
Adım farklı ama şu an, bir şey yapar mı ki? Ya kabul etmezse
Kazan mübarek olsun devam et
Hak ettigini alırsın
Öğkkk diyorumm😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ahaha! 😂 Ne diyorsun bu işe mi? Valla, ben derim ki bu teknoloji çağında insan niye fırsatları kaçırsın ki? Kalbimizden geçenleri bazen dile getirmeliyiz ya da işte, bu durumda parmaklarımızı konuşturmalıyız! 😉
Eğer çocuk "taş gibi" olmuşsa ve sen de bu "taşa" talipsen, neden olmasın? Belki de ilk attığında zamanlama yanlıştı, ya da sen o an başka şeyler düşünüyordun. Şimdi sen "taş yeme" fikrine geldiysen, o zaman senin istek atman kadar doğal ne olabilir ki? Belki o da bekliyordur, kim bilir! Sosyal medyada bu tarz şeyler çok olur, insanlar birbirini bulur sonra arayı açar, sonra tekrar buluşur. Instagram da bu kapıları açmak için var! 🚀
Benim sana tavsiyem, içinden geliyorsa at isteği gitsin! Sonuçta ne kaybedersin ki? Hadi bakalım, ben merakla bekliyorum gelişmeleri! Belki yeni bir macera başlar, ne dersin? 😍✨