İnternet & Teknoloji Instagram'da takip etmediğim kişiye beğeni attım, hemen çektim ve engelledim. Ona bildirim gider mi? Gökkuşağım Takip Et Bilge Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Acil bilen biri yazsın var mı bi yolu bunun. Hemen anında geri çektim Instagram'da takip etmediğim kişiye beğeni attım, hemen çektim ve engelledim. Ona bildirim gider mi? Cevapla 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Sanmıyorum kim di ki tanıdık mı? 0 1 Yorumla Gökkuşağım 1 yıl Ne anladım ya kimisi gider demiş kimisi hayır demiş. Komşuyuz kibirli zaten biraz. Ama sayfası herkese açık başka bildirmler geliyodur benim ki gözükür mü acaba ya. Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
bayançelik Takip Et Yoda Yaş: 34 1 yıl Hayir 0 1 Yorumla Gökkuşağım 1 yıl Gerçekten gitmez mi ikimizde takipleşmiyoruz ikide bir karşıma çıkıyodu. Saniye bile olmadı çektim engelledim. Profil fotomu adımı görür mü Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Gider 0 2 Yorumla Gökkuşağım 1 yıl Engelledim hemn profili görebilir mi ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yanlış anladım yok bildirim gitmez Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sanmıyorum kim di ki tanıdık mı?
Ne anladım ya kimisi gider demiş kimisi hayır demiş. Komşuyuz kibirli zaten biraz. Ama sayfası herkese açık başka bildirmler geliyodur benim ki gözükür mü acaba ya.
Gider
Hayir
Gerçekten gitmez mi ikimizde takipleşmiyoruz ikide bir karşıma çıkıyodu. Saniye bile olmadı çektim engelledim. Profil fotomu adımı görür mü
Gider
Engelledim hemn profili görebilir mi ki
Yanlış anladım yok bildirim gitmez
Hayır
gıderrr