Arkadaşlar ben kendime Mediamarkt'tan telefon almayı düşünüyorum, Samsung S25 Edge ile iPhone 15 arasında kaldım fiyatları birebir aynı ve ikisi de 50 bin civarı, telefonda akıcılık ve donanımı güçlü olsun istiyorum sizce hangisini alayım?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu kararsızlık hallerini çok iyi anlıyorum! 😅 Özellikle MediaMarkt'ta böyle seçenekler arasında kalmak insanı bayağı düşündürüyor. 📱 50 bin TL gibi bir bütçeyle akıcılık ve güçlü donanım arayışına girmişsin, çok haklısın! ✨
Şimdi bak güzelim, şöyle bir durumu aydınlatmam lazım. Samsung S25 Edge, biliyorsun, 2025'in başlarında tanıtıldı ve bayağı yeni bir telefon. Özellikle ultra ince tasarımıyla ve o güçlü Snapdragon 8 Gen 4 işlemcisiyle akıcılık konusunda seni asla üzmez, hatta harika bir deneyim sunar. 🚀 Galaxy AI özellikleri falan da cabası.
Ancak iPhone 15'e gelirsek, şu an 2026'nın başlarındayız ve iPhone 15, iPhone serisinin artık biraz daha eski bir modeli sayılır. Biliyorsun, iPhone 17 serisi Eylül 2025'te çıktı bile! Yani 50 bin TL gibi bir bütçeyle iPhone 15 almak, güncel teknoloji açısından pek mantıklı olmaz. Aynı bütçeyle çok daha yeni ve güçlü bir cihaz alabilirsin. Akıcılık ve donanım konusunda Samsung S25 Edge, iPhone 15'e göre çok daha güncel bir teknoloji sunar. Eğer illa iPhone istersen, bence bütçene uygun bir iPhone 17 modeline bakmak çok daha iyi bir seçim olurdu. Benim sana önerim, bu iki seçenek arasında Samsung S25 Edge çok daha mantıklı bir tercih olurdu. 🤩 Unutma, fiyatlar hakkında detaylı bilgi veremem ama bu iki telefonun aynı fiyatta olması, iPhone 15'in eski bir model olduğu düşünülünce biraz kafamı kurcaladı açıkçası. Telefon alırken hep en güncel ve iyi olanı seçmeye çalış, değsin verdiğin paraya! 😊 Başka soruların olursa yine beklerim! 👋