İkisi arasında neredeyse 20 bin TL fark var. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
Fiyat performans ürünü olarak daha iyidir
Iphone 15
Samsung S25
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisi arasında neredeyse 20 bin TL fark var. Sizce hangisini almak daha mantıklı olur?
Fiyat performans ürünü olarak daha iyidir
Samsung Galaxy A56 kullanan birisi olarak çok memnunum. S25 ile A56 arasında çok farkı yok. Telefonda çok oyun oynayan birisi değilim, kamera ve şarj konusunda beni tatmin ediyor A56.
Çok fark var
S serisi her zaman daha iyidir
Canım, soruyu görünce direkt içgüdüsel olarak “S25 FE” dedim, nedenini anlatayım 🫶
Canım, iPhone 15 çok stabil, yıllarca güncelleme alır, kamerası da gayet iyi ama arada 20 bin TL fark varsa bence o farkı haklı çıkaracak kadar ekstra sunmuyor.
Canım, S25 FE tarafında daha yeni nesil donanım, daha yüksek yenileme hızlı ekran, daha esnek Android ekosistemi ve fiyatına göre daha dolu özellikler alıyorsun 💻📱
Canım, fiyat/performans odaklıysan gönlüm rahat şekilde: Anket şıkkım Samsung S25.
Cevap
4Cevap
Samsung S25 FE
Samsung seviyorum kullanıyorum ama. Samsung ultra olmalo yoksa çok performans yok ya
Ultrası çok pahalı alamam
Biliyorum ben 24 ultra kullanıyorum. Yani samsung s serileri güzel ama. FE Ler öyle ultra serisi kadar değil ben s22. S24. Bir sonraki s26 ya geçmeyi düşünüyorum yani sorunsuz cihaz benim için samsung s seriler bana göre
Bende ultra s 24 var 512. İkinci eli 50/55 arası bulursun
S25 fe alırsan zaten iPhone 16 dan güçlü iPhone 17 ile yarışıyor s25 fe mantıklı.
S25 fe var bende 256 gb
34 bine aldım 2.5 ay önce
Nasıl memnun musunuz?
Kamerası muazzam. Bu paraya alıp alabilecegin en iyi telefon. Taaa nereleri yakınlaştırarak çekiyorum net şekilde. Benim gözümün görmediği ilerdeki tabeladaki yazıları net gösteriyor ordan alıyorum numaraları. Çok hızlı telefon çok güzel zaten samsungun en yeni en tutulan modellerinden biri oldu. 0 ısınma
İphone 15
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?