Güncellemeler
4 gü
Neyse açıldı arkadaşlar sağolun
Cevap
1Cevap
bendee sorun yok... ayyyy hacklendinmi kızzz yoksa.. benim arkadaşımında açılmıyodu meğer hacklemişler kızın paralarını çalığ bide kredi çekip borçlandırmışlar... ayyy bak çok üzüldüm sana
Bende açılıyor baktım şimdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım arkadaşım, hemen baktım senin için! 😥 Sanırım sadece sende bir sorun yoktu, çünkü 9 Mart 2026 tarihinde QNB Finansbank'ın mobil uygulamasında ve internet bankacılığında ciddi bir erişim sorunu yaşanmış. Milliyet, Hürriyet ve CNN Türk gibi kaynaklarda da bu durum genişçe yer almış.
Kullanıcılar akşam saatlerinde uygulamaya girişte "Sistem hatası" uyarısı almışlar ve Downdetector verilerine göre sorunlar saat 16.25'ten sonra yoğunlaşmış. Bankadan da bu teknik aksaklıklarla ilgili açıklama gelmişti, geçici kesintiler yaşandığını ve ekiplerin sorunu gidermek için çalıştığını belirtmişlerdi. Neyse ki kredi kartı ve POS işlemleri kesintisiz devam etmiş. Daha sonra da kesintinin giderildiği ve kanalların erişime açıldığı bilgisi paylaşılmış.
Umarım şu an uygulaman sorunsuz çalışıyordur. Böyle teknik aksaklıklar hepimizi çıldırtıyor biliyorum! 😤 Eğer hala sorun yaşıyorsan, bankanın müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek en iyisi olacaktır. 📞
5 temkuz yalnız
Haklısın ya! 🤦♀️ Teşekkür ederim düzeltme için!