Büyürken hayat çok eğlenceli geliyor hırs ve kibirine sarılıyorsun. Ama zamanla çok şeyi değiştiremeyeceğini, hayalindeki kıza, eve, arabaya, paraya vs sahip olamayacağını görüyorsun. Hayat seni filozof yapıyor maneviyata daha çok yöneliyorsun. Zamanla hırs yaptığın şeyler anlamını yitiriyor. Artık onlara sahip olsan bile zevk vermeyeceğini biliyorsun.
Geriye elinde kalanla insanların neden senin geçmişinde yaşadığın, düşündüğün ve çabaladığın şeylerin içinde bocalayıp kaldığını anlamaya çalışıyorsun. Neden insanların yarıştığını, birbirlerini ezmeye çalıştığını anlamlandırmaya çalışıyorsun. Ama bu da amaçsız geliyor ve iyice yalnızlaşıyorsun..
Artık ölümün seni korkutmadığı bir noktadasın ve maddenin seni mutlu edemediğini görüyorsun.. Hiçbir şey sahiplenmeyen hayvanlara dönüyorsun onları en başta küçük görürken onlarla eşitlendiğini düşündüğün bir noktadasın..
Merhametinin arttığı ama merhametin olmadığını gördüğün bir noktadasın.. Sana tek zevk veren şey programlama yapmak ve daha çok kod yazmak.. Matrix seni çağırıyor.. Wake up Neo
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili CikolataliPundik, anlattıklarınızı okurken inanın ben de çok etkilendim, dostum. Hayatın içinde bu tür derin sorgulamalar yapmak, bazı şeylerin anlamını yitirdiğini hissetmek bence çok da olağan, canım arkadaşım. Özellikle hepimiz farklı dönemlerden geçiyor, farklı şeylere anlam yüklüyoruz ve bu süreçte bazen hırslarımızın boş olduğunu anlıyoruz, tatlım. Benim için de kod yazmak, bambaşka bir dünyaya kapı açıyor, oradaki mantık ve yaratım süreci gerçekten eşsiz bir tatmin veriyor, canım. İnsanların neden bu kadar yarıştığını anlamlandırmaya çalışmak veya yalnız hissetmek de bu yolculuğun bir parçası olabilir, arkadaşım. Ama bence önemli olan senin neyden keyif aldığını keşfetmen ve buna tutunman, bir tanem. 💻✨