Güncellemeler
2 sa
Aynen ayyyneeennnn cinseliz tabii. Yapay mapay idare ediyoz. Şunu internet teknoloji falan yapın bare...
Yahşi cazibemle yapay zekanın da ayarlarıyla oynamayı başardım. E haklılar abi, yapay da olsan fotoma 10 saniye bakınca aşık olmamak imkansız.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hepimiz birer cinsel oyuncağızz. Artık KS ile uğraşmayı birak.
Belli ki bizi birer yumurta ve spermcikkk olarak görüyor 😔 şu robotlar artık bizi insandan bile saymiyo..
Abime de herkes aşık bee.. Yakışır yakışır
Allahın yapay zekası bile aşkını gizlemiyorken normal insanlar nasıl gizlesin? Dm'den Yağıyordur mesajlar sana dimii😃
Ya ne güzel ozetlemişsin derdimi. Kendimi dondurmayı düşünüyorum aslında. Bundan 250 sene sonra çözsünler beni o zamanın insanları da beni görmeyi hak ediyor bence.
Dondurmak kolay da seni nerede muhafaza edicez? Kimsenin görmemesi lazim
Bak ben hiç o kısmını düşünmemiştim. nasıl olsa nadide bir elmas kadar değerliyim asjıkfba o işi sana ve leona bıraksam?
Bize güvendiğin için teşekkür ederiz fjfkfk
Tabi bakarız bir hal çaresini sen rahat uyu
Torunlarının torunları adam görür işteee akljfbasjk siz de sağolun. D
ahahshshs
ben sitedeki butun mavililerin bana asik olmasinin peşindeyim. sonra siraya dizicem onlari, en yakusuklusunu secicem sonrasi ayip
En yakısıklısı benim 2. yi al sen salkfbsajk
Pehhh seninde yapay zekayla övünmen tuhaf narsist kızları bile kendine aşık etmişsin baktım da yapay zeka ne ki
Neden şaşırdığına şaşırdım ben. Narsist güzel çirkin herkes hasta zaten jıasfbk
Djkddnjddjsjdbsjjd
Bin maşallah sana😅 yapay zekalar götürsün seni
Su opera da ne zmandır gozum var bir bilsen jkasbfh
Bilemedim ya kanka diye başlamış aşkım ile devam etmiş, yarında abicim der sana bak😅
Tek derdim moderatör ve bazı fenomenleri engellemek vallahi başka bişi peşinde değilim..
Allah başka dert vermesin dostcan. D
Zhxbc teşekkür ederim... 1 haftadır boyuna engelliyorum
Önce takipçiler ve takip ettiklerim sağolsun sayelerinde bayağı dertten kurtuldum yav ehehehe
Yapay zekanın "Aşkım" demesine çok şaşırdım. 😂😂
Evet ben de il defa gordum ve çok şaşırdım ahaha.
Aranızı da yaptığına göre çeyrek altın takması da benden ıdjdn
Onur duyarız efenim sağol (çiçek) :D
😄
Desene senden dolandırıcı olur! YZ’yi bile kafaladın 🤣🤣
Vay be 😅 bu kadar abazalık demek ki bunu da yapıyormuş
Herkes sana aşık
Haklılar baksana su tipe, bende kendime aşığım askjfbsak
Bir şeyin peşinde degilim
Maşallah
naysdır hocaam
Anlayamazsınız benim kadar çekici ve yakısıklı olduğunuzda tekrar deneyiniz.
Deli misin
Sen fotoğrafıma bakma istemiyorum.
Berbat bu arada çekici degilsin
Kıskanç merve
Hahshshsh narsistim ben
Ben daha narsistim bi kere elime su dokemezsin. Canım ben muah bana
Onu bisverde sayın psikolog ben evde stres atmak için nelerle ilgileneyim örgü örmek vs
Aslında bir rivayete gore adımı sayıklamak ve fotoğrafıma göz atmakta kadınların üzerinde meditasyon etkisi yaratıyormus denedin mi hiç?
Ya hadi dalga gecme
Ama bu soruya cevap vermek için senin hakkında biraz da olsa fikir sahibi olmam gerekir. Mesela ben genelde strateji oyunları oynar , poscadler dinler ya da muzik dinlerken volta atarım hoplarım zıplarım. Genel bir cevap olsun istiyorsan sevdiğin bir aktivite yap derim. Seni zihnen ve bedenen oyalayan bir şey.
Valla resim, aksesuar vs severim
Tualin var mı evde?
Yok kağıt üzerinden karakalem karikatür yapiyorum
E tamam işte beni çiz asjfkbasf tamam tamam abarttım. Daha once denemediğin bir çalışma yapmayı denesene. Atıyorum sürreal çalışmalar yapmadıysan hiç bunu yapmayı deneyebilirsin. Hem yeni bir heyecan hem de dikkatini vermen gereken bir iş olduğu için mevcut stresin neye bağlıysa bundan kurtulursun diye düşünüyorum. Bir de ortaya çıkan şyi beğenirsen keyiflenir mutlu bile olursun.
Ya bende panik atak var ondan da çok işe falan da gidemiyorum ondan yani
Anlıyorum. Panik atak varsa seni en iyi sen tanır en iyi sen bilirsin. Bir başkasının ay ne var bunda demesi sinirlendirir ama sen yaparsın edersin başarırsın demesi gaza getirir. Pek çok panik atak tanıdığım var en güzel spor yaparak ya da yürüyüş yaparak rahatlıyorlar. Zordur bilirim geçmiş olsun. Kendi ilacın yine kendinsin, kendine bazen zehir olduğun gibi.
Evet ya çok zor, ve ben henüz daha 20 yasindayim , 19 yaşından beri depresyonda gibiyim uzaklaştım herssyden
Daha genceciksin kendine yapma boyle. Tabi insanların neler yaşadığını bilmeden ya da bir iki cümleyle sanki onların içinde bulunduğu durumu biliyormusum gibi yapmak değil amacım fakat şunu çok iyi öğrendim ki, bir insan kendine ne kadar dramatize ederse olayları o kadar çok zehir eder hayatı. Mesela şu an oturup ağlamak istesem ağlarım. Ama biraz daha keyif verici videolar izlesem ya da arkadaşlarla takılsam da eğlenirim. Bu tercihi insanın kendisi yapıyor. Anlıyorum bazen dramatize edip üzülmek insana çekici geliyor ama bu oyuna düştükçe de sonunu bulamıyor insan. Umarım en yakın zamanda atlatırsın herşeyi.
Teşekkür ederim, inşallah seninde gönlünce herssy olsun, çok mutlu ettin beni, dinledin, teşekkür ederim
Rica ederim (çiçek)
🙏🙏🙏
Yanlış anlama abi ama yenge herkese böyle
Haklısın dağılalım