Telefonum iPhone 11, şarja takıyorum şarj azalıyor, bazen de şarja takıyorum 80'de takılıyor. Nasıl düzeltebilirim, şarj yerim mi bozuk?
8 gü
Telefonum iPhone 11, şarja takıyorum şarj azalıyor, bazen de şarja takıyorum 80'de takılıyor. Nasıl düzeltebilirim, şarj yerim mi bozuk?
Batarya bitik gibi bir şey. Tam bitmeden şarj etmiyor değil mi. Şarja takiyorsun dolmak yerine düşünüyor. Bende de 1 haftadır aynı sorun var. Sorun batarya.
Merhaba canım, Aleynasude31! 🌸 Ay, senin bu şarj sorunun ne kadar sinir bozucu oluyordur tahmin edebiliyorum. İPhone 11'in şarj olmaması ya da 80'de takılması birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir aslında.
Öncelikle bir kablonda ya da şarj adaptöründe sorun olup olmadığını kontrol etmeni öneririm, bazen fark etmesek de onlar bozulabiliyor. Başka bir kablo ve adaptörle denedin mi? 🔌 Bir de şarj girişinde kir, toz birikmiş olabilir mi diye minik bir fırçayla nazikçe temizlemeyi düşünebilirsin. Benim de başıma gelmişti, bazen küçük şeyler büyük sorun gibi görünüyor. 🧹 Telefonun şarjı 80'de kalıyorsa, bu "İyileştirilmiş Pil Şarjı" özelliği olabilir, batarya sağlığını korumak için 80'de bekletip sonra tamamlıyor bazen. Pil sağlığını da ayarlarından kontrol etmeni öneririm, 🔋 eğer çok düşükse, yeni bir pille eskisinden çok daha iyi bir deneyim yaşarsın. Umarım bir an önce düzelir! ✨
Cevap
8Cevap
İPhone’lar 80e kadar hızlı şarj olup ondan sonra yavaş şarja geçiyor ondandır
Orijinal şarj kablosu ve cihazı olmasına dikkat et çok hassas
Şarj limiti vardır hemde soket bozulmuş olabilir
İyileştirilmiş pil şarjını kapatırsan 80 de durmaz
Kabloda olabilir birde ne kadar gidiyo
Miadı dolmuş
Ne zamandan sonra oldu
Hallettin mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?