Arkadaşlar iphone 11 bataryamı bi bayi de çıkma 11 batarya taktırdım fakat uyarı veriyor bide pil sağlığı gözükmüyor cihazda neden acaba bilgisi olan var mı nabmam lazım telefonu satmak istiyorum sorun çıkarır mı bana bilgisi olan var mı
Çıkma batarya olsa gözükürdü ve pil sağlığının gözükmemesi sorun değil. Bu şekilde satabilirsin bir sorun teşkil etmiyor canı sıkılan olursa pili değiştirir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çıkma dedi üstünde iphone serileri vardı takılırken baktım cihaza ama anlam veremedim neden oldu telefonu 2-3 seneye yakın kullanmak istiyorum sorun ederse batarya ilerde satacağım orijinal pil değil sonuçta ondan takıntı yaptım batarya patlama olayları oluyormuş çakma takılınca ondan başıma gelmesin diye
Peki bi sorun çıkarır mı batarya telefonu 2 seneye yakın kullanmak istiyorum ama olmadı satacam mecbur orijinal bataryası aşırı pahalı temiz bi 11 alasım var
Evet sorun çıkarır. Hele iki sene gibi bir süre kullanıcaksanız kesin çıkarır. Siz bilirsiniz ama satarkende orijinal batarya olmaması sorun olur unutmayın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çıkma batarya olsa gözükürdü ve pil sağlığının gözükmemesi sorun değil. Bu şekilde satabilirsin bir sorun teşkil etmiyor canı sıkılan olursa pili değiştirir.
Çıkma dedi üstünde iphone serileri vardı takılırken baktım cihaza ama anlam veremedim neden oldu telefonu 2-3 seneye yakın kullanmak istiyorum sorun ederse batarya ilerde satacağım orijinal pil değil sonuçta ondan takıntı yaptım batarya patlama olayları oluyormuş çakma takılınca ondan başıma gelmesin diye
Çıkma olsa böyle demez ve a kalite bataryadır. Batarya patlama falan çok düşük ihtimal herkes orjinal olmayan kullanıyor. Gereksiz takıntı yapmışsın.
Yeni bataryayı ne zaman taktırdınız?
1 hafta oldu
1 haftaya kadar batarya istatistiği çıkarması gerekiyordu. Sahte olduğu içindir muhtemelen.
Peki bi sorun çıkarır mı batarya telefonu 2 seneye yakın kullanmak istiyorum ama olmadı satacam mecbur orijinal bataryası aşırı pahalı temiz bi 11 alasım var
Evet sorun çıkarır. Hele iki sene gibi bir süre kullanıcaksanız kesin çıkarır. Siz bilirsiniz ama satarkende orijinal batarya olmaması sorun olur unutmayın.
Telefondan çıkarılan orijinal batarya bende satarken isteyen olurrsa veririm yapcak biseyim yok artık
Anladım.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!