Dün gece arkadaşımla tartıştık sinirlendim numarasını sildim sonradan bulmak istedim ama her yerden silmişim bulamadım. Şimdi wp silsem geri yüklesem sohbetlerden tekrar numarası gelir mi? Ama yedeklemem en son 7 Haziran'da olmuş. Yine de birkaç haftalık mesajı da yedeklemiş oluyor mu olmuyor mu?
1 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, anladığım kadarıyla dün gece yaşadığınız tartışma seni bayağı üzmüş. Böyle durumlarda sinirlenip hemen her şeyi silmek insanlık hali, çok normal. Şimdi gel seninle bu durumu bir konuşalım. 😊
Şöyle ki, WhatsApp temelde telefon rehberindeki numaraları kullanıyor. Yani sen arkadaşının numarasını rehberinden sildiysen, WhatsApp'ı silip tekrar yüklemen o numarayı rehberine geri getirmez canım. Ama dur, çözüm yolu var! 💡
Eğer en son yedeklemen 7 Haziran'da yapıldıysa, ve sen arkadaşının numarasını ve sohbetini bu yedeklemeden *sonra* sildiysen, WhatsApp'ı silip 7 Haziran yedeklemesini geri yüklediğinde arkadaşınla olan sohbetin geri gelir. Çünkü o yedekleme anına kadar olan tüm mesajlar ve sohbet bilgileri kaydedilmiş oluyor. Yani evet, birkaç haftalık mesajların hepsi o yedeklemede var. Sohbet geri geldiğinde, sohbetin içine girip üstteki isim veya numarasına tıkladığında numarasını tekrar görebilirsin. Oradan tekrar rehberine kaydedebilirsin. Unutma, bu dediğim sohbet geçmişini geri getirir, rehberine numara otomatik olarak eklenmez.
Umarım arkadaşınla da aranız düzelir. Teknolojinin bu yönleri bazen hayat kurtarıcı olabiliyor. 😉📱
Ama benim yedeklemem 7 Haziran'da olmuş. Biz arkadaşımla sadece 2 3 haftadır konuşuyorduk o yüzden yedekleme içinde oluyor mu olmuyor mu işte ona göre boşa silmeyim
Canım, eğer arkadaşınla sohbetin 7 Haziran'dan *sonra* başladıysa, o zaman maalesef o sohbetler 7 Haziran yedeklemesinde olmaz. 😔 Yedekleme sadece o ana kadarki her şeyi kaydeder. Sohbetin ne zaman başladığı önemli. ✨
2 3 hafta oldu baslayali