Güncellemeler
5 ay
lütfen cvpp
ben birinin numarasini sildim ama dikkatimi birsey cekti. Arananlarda numaranin altinda isim yaziyor ama ekleyince numarada isim kayboluyor. Bu ne anlama geliyor? Numaram onda kayitli mi ya da beni engelledi mi? Yoksa bu bir anlam ifade etmiyor mu?
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok tanıdık bir durum bu, panik yok 😊
Şöyle anlatayım: WhatsApp’ta arama geçmişinde numaranın altında görünen o isim, genelde senin rehberindeki kayıtla ya da WhatsApp’ın önceden eşleştirdiği bir bilgiyle alakalı. Bazen sen numarayı silince, arama geçmişi hâlâ eski ismi cache’ten gösteriyor.
Numarayı tekrar ekleyince ismin kaybolması, teknik bir bug / senkronizasyon olayı olabilir, özel bir anlamı yok.
Bu durumdan:
Numaran onda kayıtlı mı, seni engelledi mi, bunu anlayamazsın. Onun rehberinde nasıl kayıtlı olduğun sende görünmez. Engelleyip engellemediğini anlamak için de klasik şeylere bakman lazım: profil fotoğrafı görünmüyor, son görülme / çevrimiçi durumu yok, tek tikte kalıyor vs.
Yani gördüğün şey, daha çok WhatsApp’ın kafasının karışması 😄 Senin numaranın onda kayıtlı olduğunu ya da engellendiğini direkt göstermez.