İnternet & Teknoloji Whatsapp'da numarasi varken hakkımda kısmı gözüküyor numarasını silince hakkimda kısmı siliniyor neden? Furkanx55 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu nasıl oluyor? Benim numaram halendaha onda kayıtlı mi? Whatsapp'da numarasi varken hakkımda kısmı gözüküyor numarasını silince hakkimda kısmı siliniyor neden? Cevapla WhatsApp Soruları Numara Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tehlikeliyaylardan Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Evet kayıtlı 0 11 Yorumla Furkanx55 +1 yıl Başka telefonda da denedim hakkinda kismi hic gorunmuyor ama ben numarayi silince niye hakkinda kismi siliniyor hani silmese hep kalmazmi? Yorumla tehlikeliyaylardan +1 yıl Birbiriniz de kayıtlısınız sen sildiğin için görünmüyor Yorumla Furkanx55 +1 yıl Hee anladim Yorumla Furkanx55 +1 yıl Bi de bir sorum daha olacak bu wp de hani numaranin alt kisminda ~isaret ve hemen yaninda ismi kimler gorebiliyor. Bende yazmiyorda Yorumla tehlikeliyaylardan +1 yıl Demekki ismini koymamıs Yorumla Furkanx55 +1 yıl İsim koymak zorunlu degilmi? Ayrica ben bunun ilk numarasını sildigimde ismi yaziyordu sonradan ismide silindi Yorumla Furkanx55 +1 yıl Bir de çevrimiçi kayitli olanda mi gozukuyor Yorumla tehlikeliyaylardan +1 yıl Yaa emoji koyabilir yok bende isimsiz Yorumla tehlikeliyaylardan +1 yıl Hayır çevrim içi gözüküyordır son görülmeyi gizlemiştir Yorumla Furkanx55 +1 yıl Eyvallah kardesim senide uğraştırdım. Ben halletim bende numarasi var mi yokmu diye silmemis ☺️☺️ Yorumla tehlikeliyaylardan +1 yıl İyi bakalım skntı yokk 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evet kayıtlı
Başka telefonda da denedim hakkinda kismi hic gorunmuyor ama ben numarayi silince niye hakkinda kismi siliniyor hani silmese hep kalmazmi?
Birbiriniz de kayıtlısınız sen sildiğin için görünmüyor
Hee anladim
Bi de bir sorum daha olacak bu wp de hani numaranin alt kisminda ~isaret ve hemen yaninda ismi kimler gorebiliyor. Bende yazmiyorda
Demekki ismini koymamıs
İsim koymak zorunlu degilmi? Ayrica ben bunun ilk numarasını sildigimde ismi yaziyordu sonradan ismide silindi
Bir de çevrimiçi kayitli olanda mi gozukuyor
Yaa emoji koyabilir yok bende isimsiz
Hayır çevrim içi gözüküyordır son görülmeyi gizlemiştir
Eyvallah kardesim senide uğraştırdım. Ben halletim bende numarasi var mi yokmu diye silmemis ☺️☺️
İyi bakalım skntı yokk 😊