Güncellemeler
2 sa
Aynen cinsel yaşam, hepimiz seksiz...
Güncellemeler
2 sa
İnternet ve teknoloji yapan admin gözümsün. D Ona bile razıyım ama güzel espri cidden ajkfasbk
Oğlum denettirmeyin bana, deneyen birisi söylesin klasbfjkas
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
"Aynen cinsel yaşam hepimiz seksiz" ANIRDIM 🤣 kișniyorum şu an jshajiqkslsksndnamxn son zamanlarda okuduğum en komik yazıydı hahahahahshssh off boşluğuma geldi ya.
Kadınlar doğası gereği seçici olduğundan bir erkeğe o kadar mesaj gitmez. Kadınlara gelen mesajların çoğunluğunun malum abaza kesiminden olduğunu söylememe gerek yok sanırım 😅
Doğru lakin beni benden alan şey kadınların çoğunun herif seçememe yeteneksizliği her seviyorum diyene inanma şans verme şeyisin. Bilim bunu da açıklasın klasfj
Tamamen olmasa da çoğu zaman sevgisizlikten kaynaklı oluyor yaa
Sevgisizlik ve ilgisizlikle büyüyen çoğu genç kız hanzolarin gösterdiği ilgiye kapılıo gidiyor.
Üzücü, şu an üzüldüm :/
boş ver onlar da öyle akıllaniyorlar napcan 😃
Heee hafashabh beter olun tırrekler asjkfbas Hep uçlardayım ortam yok yawf
Dödşsşeçdödşd bu sıcakta ortam çekilmiyor zaten
Şu kış gelsin artık ya. Sıcaklar gelsin diye dualar eden herkesi kesesim var sakjfbasj
Sıcaklık isteyenlerin tuzu kuru hocam. Kesin deniz taraflarında yaşıyorlardır bir de hiç şaşmaz ndndnd
Kokoş tayfa hasfakjsb Onlar ne anlar senin aşkından benim makaramdan jsavbhj
He yav dhdjskdk
Deneyen çok var zaten😂 şu zamana kadar kız talip arayan hiçbir erkeğin bulduğunu görmedim bırak "karşına çıkar" yorumlarını direkt kızlar hiçbir şey yazmıyor
JHbhahfabhs oğlum erkek olmak cidden zormuş yaaa. Cigarettes after seks dinleriz de after death de mi varmıs :D
Hee grubu ben kurdum katilcan mi dmsmkdjs
Eski bas gitaristim valla güzel de yazarım back vokalde yaparım. Daha ne istiyorsun hsafjasb
Ooo süper sevdim bunu iyi getirisi de olur kdkd grubu sana devredim ben size turneler falan ayarlar parayı ceplerim😂
Hahfasbh grubun ismini de değiştirelim çakalizm yapalım mı :D
Olabilir valla şimdi cigarattes aftır sekz bize telif falan atar uğraşmayalim😂 cakalizm uygun oy birliği ile kabul edildi
Ne zaman kuruyoz ajskbfa
Hemen şimdi çalışmalara başlıyoruz erken kalkan erken yol alır😀
Hasfhnasfhas sahne ismi düşündün mü kendine?
Heemm ben sahneye çıkmak zorunlulugunda miyim kdmd
Sende ekmeğindesin bee bremin. D
Şeylere ne deniyodu şu grupların işlerine bakan patronlara falan
Menajer eheheh konser orhanizasyonları olsun sahneler olsun hepsi senden geçiyor.
Heh ondan işte
Olur olur bu iş anlaştık. D
Çok merak ediyorsan dene bakalım bende denemedim, denesem mi acaba 🤔😆
P. S: Dm kutunu kapatıp öyle dene 🤣🤣
Cano dur kopyala yapıştır yapım klsafsa
soruyu ben açıyım diyecem de hepinizin malumu acaip al benisi olan mukemmel bir insan olduğum için en az 200 mesaj alcam 200 farklı kadından. Dolayısıyla ben genel için iyi bir örnek ya da ölçüt dğeilim yoksa biliyonuz ayıp ediyonuz...
asfaslkjbfjska
Hasjskdkfk
Hayır egoyla alakası yok realistim :D
Kesinlikle 💯
Kadın veren erkek alan taraf çünkü. Bu durumda almaya herkes gelir ama vermeye herkes gelmez. Doğanın kanunu bu
Noluyor fuat salfjbasjk
Kartal civarında yalnız yaşayan pembeliler beni boş bırakmasın
Muraacatt müdüriyet asjkfsb
13 dakika oldu hala yazan çizen yok, tutmuyor anlaşılan sndndn
Lan ne ara sordun asjkfbsakj
Bu cevabı gören yazmadı işte yav soru sormadım. Ya Kartal’da yaşayan yok, ya da karı arıyorum diyene yazmıyorlar sjdjdj
Hfhasfashk ayıp ediyorlar senden daha iyisini mi bulacaklar kezolar. D
Hay ağzın bal yesin anlamaz bunlar shshsd
Geldik kankitoşko hayırdır ne oldu… Yalnız internet teknoloji cukkk oturmuş… 😂😂😂
Cİnsel yaşamdı değiştirdiler buna okeyim hiç cinsellikte soru sormadım kansk safbjask.
Hayır soruyu ben açıyım diyecem de hepinizin malumu acaip al benisi olan mukemmel bir insan olduğum için en az 200 mesaj alcam 200 farklı kadından. Dolayısıyla ben genel için iyi bir örnek ya da ölçüt dğeilim yoksa biliyonuz ayıp ediyonuz...
Ayyy yesinler kurban olsunlar sana millet sana hastada bişe demiyorlar tatlım tipin korkunçlu ya… 😂😂 Ama bilmiyorlarki benim kankim melek gibi pamuk minnoş kalpli…
İşte bilseler sıkıntı hafahb (çiçek, kalps)
Seni sevmeyen anten taksın be… 😘♥️
Cann cannn (kalps)
Bize bakmazlar ama sen tam piyasanın zirvesindesin şu an yere bakan seni 😃
Ya oyle demesene be şapşik bashjfa
Bu arada profilindeki şarkılar çok iyi çok zevklisin bu sitede metalci görmek çok duygulandırıcı
Hee teşekkür ederim sağolasın bimukabele, bunlardan anlayan bulmakta zor ( headbang işareti)
Atiyor tabi ki fake pembeliler hep 🤣🤪
Nası fake. D
Soru cesitlerin de pek renkli masallah, kizli erkekli, cinselli sexli, internetli teknilojili derken arada da parali ekonomili mi sorsan acaba 🤪🤪
HGhashfashjfasbh haklısın sanki klasfbnjk
Maksat yesillik olsun yani 🙃😝
Herkestennefret ediyorum
Kız oyle deme ben seni seviyorum. Al sana benden bi snickers ye kendine gel.
Örgütlenelim on kişi aynı anda soralım. 😂
Hangi birimize gideceklerini şaşırsınlar gibi bişey mi :D
Buridan'ın eşeği 😂
Hahfhabhfa
Sorayım mı kral 😅😂🤣
Bi sor da haber et kral ya. D
Tamam gizliden mi olsun açık mu
Gizli yap bence brem güzelde ozelliklerini yaz. Nasıl olsa hepsi çirkinullah olmasına rağmen güzelim diye ozellikle yazıyorlar akjfbas kazancım iyi sayılır de. Abartınca inanmıyorlar skjfbas
Dur yazıyım
Hahbfahb yaz bakalım kral nolcak. D
Sordum
Kanka linki de atsana buraya profilin gizlide takip ederim burdan hafjkas
Denemeden bilemezsn😅😅
Hayır denerim de sonra kurtulması zor oluyor levi hanım jksafbkj
Sence kaç yorum gelirdi mesela idaalaşalım
Bana mı x birisine mi :D
Kızlar sorunca sıkıntı yok ula erko sorunca sapık olur net😂
Dene ama atmazlar bence ya ... Onlar çok seçici diyorlar... Ele duydum..
burada atan cikar bence, her sey beklenir akajs
Dene görelim skcjjjd
soruyu ben açıyım diyecem de hepinizin malumu acaip al benisi olan mukemmel bir insan olduğum için en az 200 mesaj alcam 200 farklı kadından. Dolayısıyla ben genel için iyi bir örnek ya da ölçüt dğeilim yoksa biliyonuz ayıp ediyonuz...
Tamam at soruyu görelim jsjd
cxxx kesin sonuç vermez, Kesirli sonuclar istemiyorum benn. Sen yazmak istersen yaz ama ajskfbash
Babam kızıyo biliyosun sjfjjd
Tabi canım yoksa senin de bende gozun var biliyorum ama baban işte afbjhka
Bana aşık olduğunu mu söylüyorsun yani şimdi? Sifjjsjf
Hangimiz hangimizi sevmedik ki be ayıcık. Olsun demek terkediyorsun jkasbfjsak neyse kaçtım ben iyi akşamların olsun
İyyakşamlar