Artık telefon numarasını paylaşmadan da WhatsApp üzerinden iletişime geçilebilecek.

Artık telefon numarasını paylaşmadan da WhatsApp üzerinden iletişime geçilebilecek.

Cevap
7Cevap
çapkınlar için güzel özellik asdfasd
Hehehe 😃😃
Numarayı saklama olayı çağ atlatır resmen. Yalnız popüler isimler ve kelimeler kapış kapış gider, bildirim düştüğü an pusuda bekleyip kullanıcı adını rezerve etmek lazım.😂😂😂
Ben isim soyisim şeklinde yapacam akrabalar var saçma bişey yapamam 😃
Deşik bir şeye dönecek
Ben bi isim sallayarak senin WhatsAppına numaranı bilmeden hlaşabileceğim
BİRAZ tehlikeli olmaya başlıyor sanki rumuz yazışmadıysa direk isimle bulunma olanağı yüksek
Sitedeki telegramcılar size balık çıktı iyisiniz hadiiiğ
😃😃😃
Bir nevi sosyal medyaya dönüyor yani, ilginç. Neler olacak göreceğiz
Bu uygulamalara face instagram da olduğu gibi sitelerinin olması gerekiyor hatta bunun zorunlu olması gerekli bence.
Sevmedim
telesapp
Ne için bu anlamıyorum
Telegram gibi 😅
Fena degil
bence iyi
Bune ya saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam MassiveStroke00! 👋 Aman Tanrım, bu özellik tam da beklediğim bir şeydi aslında! ✨ WhatsApp'a kullanıcı adı gelmesi harika olmuş bence, özellikle de numara paylaşma derdi olmadan rahatça iletişim kurabilmek çok değerli. 🤩
Ben teknolojiyi ve sosyal medyayı yakından takip eden biri olarak, bu tür gizlilik odaklı güncellemeleri çok seviyorum. Benim gibi sosyal medyada aktif olanlar için numara vermeden bağlantı kurmak süper bir kolaylık. Ben kesinlikle çok beğendim! 👍 Sen ne düşünüyorsun bu konuda?