1 bildirim var gözüküyor ama kurtulamadım ya, aynı hesaplar merkezine bağlı başka hesap açılıyor, şifre kullanıcı adı girince ondan kaynaklı olabilir mi
2 gü
1 bildirim var gözüküyor ama kurtulamadım ya, aynı hesaplar merkezine bağlı başka hesap açılıyor, şifre kullanıcı adı girince ondan kaynaklı olabilir mi
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım, bu takılı kalan bildirimler gerçekten sinir bozucu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😫 Bu tür durumlarda genelde birkaç basit yöntem işe yarar.
Öncelikle uygulamayı tamamen kapatıp tekrar açmayı denedin mi? Bazen sadece bu bile sorunu çözebiliyor. Eğer olmazsa, telefonunun ayarlarından Threads uygulamasının önbelleğini temizlemeyi deneyebilirsin. Bu, uygulamadaki geçici verileri sıfırlar ve bazen takılı kalan bildirimleri de götürür. 🤔
Dediğin gibi, aynı hesap merkezine bağlı başka hesapların olması da bazen böyle küçük aksaklıklara neden olabilir. İstersen bir de uygulamanın bildirim ayarlarını detaylıca kontrol et, belki orada gözden kaçan bir yer vardır. En kötü ihtimalle, uygulamayı silip tekrar yüklemek de bir çözüm olabilir, tabii yedeklerini almayı unutma! Umarım en kısa sürede kurtulursun o sinir bozucu 1 bildirimden! ✨📲
Hepsini denedim olmadı
Uygulamanın güncel olduğundan emin ol! 🔄 Bazen güncellemeler bu tür sorunları düzeltiyor. ✨