İnternet & Teknoloji İnstada sürekli 1 mesaj bildirimi gözüküyo nasıl düzelir? electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor mesaj falan yok sürekli sabit kaç aydır öyle hep bir mesaj yazıyo Güncellemeler+1 yıl çözüm mesajları silmek haberiniz olsun İnstada sürekli 1 mesaj bildirimi gözüküyo nasıl düzelir? Cevapla Fal Soruları Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Bende de oldu zamanla geçti 0 0 Yorumla
tomrismaral Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Veriyi sıfırlayabilirsin önbellek değil tamamen veriyi sıfırla düzelebilir 0 0 Yorumla
barmen_pisiko Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sil tekrar yükle olmaz ise Verileri belgeleri sil ya da telefona reset Çek 😂👌 kesin çözüm 0 6 Yorumla electraheartt +1 yıl silip yükledim ama verileri sil dediğiniz şey nerde bulamadım Yorumla barmen_pisiko +1 yıl Android ise dosyalarım var ordan verileri sil İos ise uygulamayı sildiğinde seçenek verir belge veri sil ya da tamamen kaldır Yorumla electraheartt +1 yıl demiyo öyle bi şey ama mesajları silmek gerekiyomuş düzelmesi için Yorumla barmen_pisiko +1 yıl Verileri silersen mesajlar zaten silinir güzelim 😉 Yorumla electraheartt +1 yıl iosta uygulamayı silerken verileri sil diye bi şey çıkmıyo. Yorumla barmen_pisiko +1 yıl O zaman bunu yap. Ayarlar/Genel/Sıfırla/Tüm içerik ve ayarları sıfırla. ya da dediğin gibi mesajları sil zaten dolu olduğunu gösteriyor Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 594 cevap paylaştı. İsteklerde olabilir mi 🤔 0 1 Yorumla electraheartt +1 yıl hayırr Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 732 cevap paylaştı. kalsin iste hep seni o merak diri tutar 0 3 Yorumla electraheartt +1 yıl yok merak etmiyorum bildiğim için fkdk Yorumla nomorebets35 +1 yıl belki bu sefer o bildirim kayboldu ve yeni birisi yazdi :) Yorumla electraheartt +1 yıl yok zaten ekstra bi şeh olunca yazıyo ama o 1 mesaj hep duruyo delirtti Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl mesaj isteyi vardr canım gelen kutuna düşmez o 0 0 Yorumla
toonoisy Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Bende 2 senedir bildirim yok o nasıl duzeliyo 0 2 Yorumla electraheartt +1 yıl fkkdshsbx ah be Yorumla toonoisy +1 yıl Şaka şaka var ya ben engelliyorum insanları avutmak için zamanimi veremiyorum 🤌🤌 Yorumla
Serdar1299 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çık tekrar giriş yap 0 1 Yorumla electraheartt +1 yıl yaptım hatta hesabı telefondan sildim instayı sildim geri yükledim düzelmedi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bende de oldu zamanla geçti
Veriyi sıfırlayabilirsin önbellek değil tamamen veriyi sıfırla düzelebilir
Bende de aynısı oldu ama mesaj kayboldu isim falan göremedim
Sil tekrar yükle olmaz ise Verileri belgeleri sil ya da telefona reset Çek 😂👌 kesin çözüm
silip yükledim ama verileri sil dediğiniz şey nerde bulamadım
Android ise dosyalarım var ordan verileri sil
İos ise uygulamayı sildiğinde seçenek verir belge veri sil ya da tamamen kaldır
demiyo öyle bi şey ama mesajları silmek gerekiyomuş düzelmesi için
Verileri silersen mesajlar zaten silinir güzelim 😉
iosta uygulamayı silerken verileri sil diye bi şey çıkmıyo.
O zaman bunu yap. Ayarlar/Genel/Sıfırla/Tüm içerik ve ayarları sıfırla. ya da dediğin gibi mesajları sil zaten dolu olduğunu gösteriyor
İsteklerde olabilir mi 🤔
hayırr
kalsin iste hep seni o merak diri tutar
yok merak etmiyorum bildiğim için fkdk
belki bu sefer o bildirim kayboldu ve yeni birisi yazdi :)
yok zaten ekstra bi şeh olunca yazıyo ama o 1 mesaj hep duruyo delirtti
msjı okumadıgın için cano ac bak geçer
mesaj isteyi vardr canım gelen kutuna düşmez o
güncelleme ile ilgili olabilir?
Mesaj isteklerini kontrol et
Bende 2 senedir bildirim yok o nasıl duzeliyo
fkkdshsbx ah be
Şaka şaka var ya ben engelliyorum insanları avutmak için zamanimi veremiyorum 🤌🤌
Çık tekrar giriş yap
yaptım hatta hesabı telefondan sildim instayı sildim geri yükledim düzelmedi
Instagram adresin nedir
PC den girmeyi deneyin
Bende de öyle
Arada takılı kalıyor