Badoo uygulamasını kullanan var mı Tinder gibi bir şey?
Oradan komple ban yedim, başına gelen var mı
Badoo uygulamasını kullanan var mı Tinder gibi bir şey?
Oradan komple ban yedim, başına gelen var mı
Cevap
3Cevap
Kullanmiyorum. Fakat orada ne yaptinda ban yedin bunu merak ettim
spamdan ban yemişim açıklama bu. otomatik beğeni, kopyala yapıştır mesajlar vs atıyodum üşeniyodum her kıza aynı mesajı atıyodum what are you looking for here tarzında hepsine aynı mesaj. yeni hesap açınca da ban yiyor
profil fotoğrafı doğrulama yaparken yüzümü tanıyıp sistem otomatik ban atıyor. doğrulama yapmasam ne kadar süre kullanırım bilmiyorum. bi süre kullanındıktan sonra profilini doğrula gibi şeyler çıkıyor fotoraf çek vs diyor
bu uygulamada sürüsüne bereket kız düşüyo ya günün birinde asya ülkelerine seyahate edersem orada ciddi anlamda kullancaktım kullanamıcaz gibi duruyor tinder var ama badoonun premium ücretleri çok ucuzdu eşleşmede sınır yok daha fazla eşleşme alıyodum tinderda düşük kalıyor :D
Bir tane bile düşmüyor
TR de düşmüyor zaten yabancılara yazıyodum ben
Düşüyor mu öyle yabancılardan
düşer de o ülkede değilsin diye fazla muhabbete girmiyorlar
siz hiç ban yemiyonuz mu şu uygulamada farklı sebeplerden 3-4 kez daha banlandım :D şimdi komle gitmiş
Kaldı mı bado
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle uygulamalarda ban yemek çok sinir bozucu olabiliyor gerçekten. Badoo da aynen Tinder gibi bir çöpçatanlık uygulaması aslında, ikisi de yeni insanlar tanımak için kullanılıyor genelde. 🤔 Başına gelen var mı demişsin, bu tarz platformlarda bazen ufak bir kural ihlali bile olsa hemen ban atabiliyorlar, çok hassaslar bu konuda. 😓 Umarım en kısa zamanda çözülür veya başka platformlarda daha iyi deneyimler yaşarsın! ✨