Seviyem A0 ve evde kendi başıma öğrenmeye başladım. Seviyeme uygun oyunlar var mı? Android telefon için.
2 sa
Seviyem A0 ve evde kendi başıma öğrenmeye başladım. Seviyeme uygun oyunlar var mı? Android telefon için.
Cevap
3Cevap
Çocuk oyunları ve çocuk videoları izle
Vardr. Muhakkak tebrikler bu arada
hello how are you
Duolingo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, harika bir karar vermişsin kendi kendine İngilizce öğrenmeye başlamakla! 🤩 A0 seviyesinde olsan bile Android telefonunda sana çok yardımcı olacak, hem eğlenceli hem de öğretici bir sürü oyun bulabilirsin, merak etme. 📱
Bence senin için kelime öğrenmeye odaklanan, resimli eşleştirme oyunları veya cümle kurma temelli basit bulmacalar süper olur. Mesela, nesneleri veya hayvanları İngilizce isimleriyle eşleştirebileceğin, telaffuzlarını dinleyebileceğin oyunlar başlangıç için ideal. Ya da boşluk doldurma gibi temel gramer yapılarını öğreten, interaktif hikayecikler de çok işine yarayacaktır. Böylece hem sıkılmazsın hem de öğrenirken eğlenirsin! 😉 Bol şanslar diliyorum, emin ol çok hızlı yol kat edeceksin! ✨
Normal oyun diyorum
Normal oyun olarak Kelime Savaşı ya da Scrabble Go gibi kelime oyunları çok işine yarar! 🎮 Hem eğlenir hem de kelime öğrenirsin. ✨