İnternet & Teknoloji Android telefon için ücretsiz en azından bi süre oyalayacak saran bi oyun önerir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor her türden olabilir Güncellemeler11 ay önerii Android telefon için ücretsiz en azından bi süre oyalayacak saran bi oyun önerir misiniz? Cevapla Telefon Soruları Android Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Drhouse11 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 11 ay Satranç oyna 0 13 Yorumla Soran 11 ay en fazla 1-2 el oynayınca sıkılıyorum Yorumla Drhouse11 11 ay İyi isen karşılıklı oyayaylkm ne dersin Yorumla Drhouse11 11 ay Çok iyi olma tabi Yorumla Soran 11 ay değilim kuralları çok mükemmel bilmiyorum üstünkörü Yorumla Drhouse11 11 ay Himm kalsın o zaman Yorumla Soran 11 ay hangi uygulamadan Yorumla Soran 11 ay he pardon Yorumla Drhouse11 11 ay Chess diye Yorumla Drhouse11 11 ay Olsun olsun gel atalım bir iki el Yorumla Drhouse11 11 ay Bulamaz isen sana link atayım dm den Yorumla Soran 11 ay evet lütfen Yorumla Drhouse11 11 ay E yaz gizlisin Yorumla Drhouse11 11 ay Yazdım bak bii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Satranç oyna
en fazla 1-2 el oynayınca sıkılıyorum
İyi isen karşılıklı oyayaylkm ne dersin
Çok iyi olma tabi
değilim kuralları çok mükemmel bilmiyorum üstünkörü
Himm kalsın o zaman
hangi uygulamadan
he pardon
Chess diye