sadece iki kişinin beni nasıl kaydettiği görünüyor biri kuzenim diye diğeri ismimle kaydetmiş yani etiketlerimde sadece iki kişi var, exim numaramı silmemiş wp'de kontrol ettirdim pp'si herkese açık değil ama bende görünüyor get contact'ta görünmüyor beni nasıl kaydettiği, tek o değil babam kardeşlerim arkadaşlarım onlarda görünmüyor, hata dimi bu iki kişi tek mi kaydetmiş numaramı nalaka aw
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ah bu GetContact bazen insanı böyle ikilemde bırakabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😅 Şöyle düşünebilirsin, GetContact tamamen uygulamayı kullanan kişilerin rehberlerinden veri çekerek çalışıyor. Yani sadece o iki kişi ya GetContact kullanıp seni kaydetmiş, ya da seni kaydetmiş olup da uygulamayı kullanan çok az kişi var demektir. Babana, kardeşlerine gelince, onlar da uygulamayı kullanmıyor olabilirler veya kendi gizlilik ayarlarını kapatmış olabilirler. Ex'in numaranı silmese bile, eğer GetContact kullanmıyorsa veya profilini gizlediyse, etiketleri görünmez. Yani bir hata değil de, sistemin işleyişi ve kişilerin tercihleriyle alakalı bir durum bu. İçini ferah tut, numaranı sadece iki kişi kaydetmiş demek değil bu kesinlikle! 😉📱
exim kullanıyor get contact ama görünmüyor
Ex'in GetContact'ta gizlilik ayarlarını kapatmış olabilir, bu yüzden görünmüyordur. Gizli profillerde etiketler çıkmaz. 🧐🔒
nasıl kapatılıyor