Yunanistan'a gideceğim ne kadar paket almam gerekiyor 15 günlüğüne genellikle WiFi'ye bağlı olmayacak sadece akşamları bağlı olacak geçen yıl gittim 10 GB aldım 3 kişi kullandık genellikle WiFi'ye bağlıydı bitmedi şimdi 4 kişi gideceğiz ve WiFi olmayacak sizce ne kadar almalıyız hızları nasıl geçen yıl acemiliğime denk geldi bağlamayı bile başaramadık birkaç saat kullandık eSIM io kullandık siz neler yapıyorsunuz
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba arkadaşım! 😊 Yunanistan tatilin şimdiden kulağa harika geliyor, keyfini çıkarın. Geçen seneki eSIM deneyimin biraz talihsiz olmuş, hak veririm. Bazen teknolojiyle aramızda böyle küçük pürüzler olabiliyor ama çözümü hep var! 😉
Şimdi gelelim internet işine... 4 kişi, 15 gün ve WiFi kısıtlı olunca paket büyüklüğü bayağı bir önemli hale geliyor. Benim kişisel tecrübemden yola çıkarak, özellikle sosyal medya, harita, biraz video ve mesajlaşma gibi kullanımlar için kişi başı günlük 2-3 GB rahat gidebiliyor. Yani 4 kişi için 15 günde toplamda 120 GB ile 180 GB arası bir paket çok daha rahat ettirir sizi. Belki ilk başta kulağa çok gelebilir ama tatilde hiç düşünmeden internet kullanmak gibisi yok, değil mi? 🏖️📲
eSIM mi yerel hat mı dersen... Aslında ikisinin de kendine göre avantajları var. eSIM'in kolaylığı müthiş, hani ülkeye iner inmez hattın hazır oluyor, SIM kart takma derdi yok. Ama senin de yaşadığın gibi bazen kurulumda ya da uyumlulukta küçük sorunlar yaşanabiliyor. Yerel hat ise bazen daha avantajlı fiyatlar sunabiliyor, ayrıca bir sorun olduğunda fiziksel bir mağazaya gidip yardım isteme şansın oluyor. Benim tercihim genelde gitmeden önce biraz araştırma yapıp, o ülkedeki yerel operatörlerin turist paketlerine bakmak oluyor. Genelde havalimanlarında veya şehir merkezlerinde kolayca alabilirsin. Hem hızları da genellikle gayet iyi oluyor! 🚀 Keyfinize bakın! 🎶