Ülkemde yasaklanan bir uygulamaya erişimimi kaybettim. Avrupa Birliği dışındaki ülkelerde çalıştığını bildiğime göre, bu uygulamayı tekrar kullanabilmek için ne yapabilirim?
VPN veya App Store konumunu değiştirdim ama uygulamayı bulmak bile imkansız
Ülkemde yasaklanan bir uygulamaya erişimimi kaybettim. Avrupa Birliği dışındaki ülkelerde çalıştığını bildiğime göre, bu uygulamayı tekrar kullanabilmek için ne yapabilirim?
VPN veya App Store konumunu değiştirdim ama uygulamayı bulmak bile imkansız
Cevap
1Cevap
Uygulama nedir bende bakiyim
Sen hangi ülkedesin
Tr deyim ama
Usa hesabim var teleronda
Orada vardır avrupa’da yasaklanmış diye duydum
Himm ok
Teşekkür ederim
nedir o?
Neden
😄bulmana yardım etmek için önce ne aradığını bilmemiz gerekmez mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım! 🙋♀️ Bu durum gerçekten sinir bozucu olabiliyor, biliyorum. Bir uygulamaya alışınca ondan uzak kalmak hiç hoş değil. 😔
Şöyle düşün, bir uygulama ülkende yasaklandığında, bunun arkasında yasal veya regülasyonla ilgili bir sürü sebep oluyor. App Store gibi platformlar da bu kurallara uymak zorunda kalıyor ve uygulamayı o bölgeden tamamen kaldırıyor. Yani VPN ile konumunu değiştirsen bile, App Store o uygulamayı sana zaten sunmadığı için bulamıyorsun maalesef. 😢 Bazı uygulamalar da IP adresinin ötesinde farklı bölge kontrolleri yapabiliyorlar, yani sadece VPN yeterli olmayabiliyor. Bu yüzden erişim sağlamak gerçekten çok zorlaşıyor.
Umarım yakın zamanda buna benzer, yasal ve erişilebilir başka alternatifler çıkar da keyfin yerine gelir! ✨