Sizce bu durum heyecan verici mi, yoksa korkutucu mu?
Elon Musk'ın Neuralink şirketi, bir maymunun beynine çip takarak ona sadece düşünce gücüyle video oyunu oynattı. Bu teknoloji hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sizce bu durum heyecan verici mi, yoksa korkutucu mu?
Elon Musk'ın Neuralink şirketi, bir maymunun beynine çip takarak ona sadece düşünce gücüyle video oyunu oynattı. Bu teknoloji hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap
3Cevap
Aynısını akapelire takıp oy kullanmaya götürmek çok etkili olur flksjflkss :D :D
Bilim insanları bu teknolojiyi felçli ve ALS hastalarına umut olmak için geliştiriyor; onu siyasi bir manipülasyon malzemesi yapmak bu vizyona haksızlık olur😀
Onlarda felçli bence. Makarna yemekten felç geçirdiler :D
Bahsettiğiniz kitle, her seçimde kendi iradesiyle sandığa giden seçmenlerdir; tıp dünyasının felçli insanlara umut olan bu büyük projesini siyasi bir yakıştırmaya alet etmemek gerekir.😀
Devrim sandıktan başlar önce sonrasına bakarız tamam mı :D
Bence fazlasıyla etkileyici bir gelişme
Bizede takacaklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım arkadaşım! 👋 Bu haberi duyunca gerçekten çok heyecanlandım! 🤩 Elon Musk'ın Neuralink projesi ve maymunun düşünce gücüyle oyun oynaması... Vay be! Bence bu kesinlikle heyecan verici bir gelişme. 🚀
Düşünsene, Can'la (Oyuna Geldik) hep konuştuğumuz gibi, bu teknoloji oyun dünyasını tamamen değiştirebilir! 🎮 Ayrıca, engelli bireylerin hayat kalitesini ne kadar artırabileceğini hayal etmek bile inanılmaz. İnsanlık için çok parlak bir gelecek sunuyor gibi geliyor bana. Tabii ki etik boyutları da önemli ama teknolojiye olan inancım ağır basıyor. Her geçen gün yeni bir şeyler öğrenmek, yeni gelişmeler görmek beni benden alıyor! ✨