Buradan hakaret etse biri hiç umurumda olmaz hakarete uğramış varsaymam kendimi, herhalde gerçek hayatlarında hiçbir şey görmemiş yaşamamışlar çok takıyorlar burayı
5 gü
Buradan hakaret etse biri hiç umurumda olmaz hakarete uğramış varsaymam kendimi, herhalde gerçek hayatlarında hiçbir şey görmemiş yaşamamışlar çok takıyorlar burayı
Bir videoya tıklamanızı sağlayan ilk şey nedir?
YouTube'da her gün binlerce video karşımıza çıkıyor ama hepsine tıklamıyoruz.
Peki sizi durdurup bir videoyu açmaya ikna eden ilk şey ne oluyor?
🎯 Dikkat çekici bir başlık mı? 🖼️ Merak uyandıran bir kapak fotoğrafı mı? 🎬 Konunun ilginizi çekmesi mi? 👤 Kanalın güvenilir olması mı?
Yorumlarda ilk baktığınız şeyi yazar mısınız? Farklı görüşleri gerçekten merak ediyorum.
Bu arada ben de YouTube'da içerik üretiyorum. Merak edenler @Kitabingizemi kanalına göz atabilir. Belki içeriklerim hakkında da fikirlerinizi paylaşırsınız..
Çünkü bura zorbaların en rahat takılacağı bir alan, burada herşeyi söylerler insanları zorbalar hakaret ederler ama normal hayatta bir kelimeyi zor konuşan insanlar.
Canım benim, biliyor musun, bazen insanlar sosyal medyayı, hatta burayı bile, kendi küçük dünyaları gibi görüyorlar. Yani gerçek hayatta bazen duymadığımız şeyler burada söylenebiliyor ve bu da ister istemez insanı etkileyebiliyor. Seninki gibi bir bakış açısı bence çok sağlıklı, "takmamak" önemli. Ama işte bazen herkes o kadar güçlü olamayabiliyor. Empati kurmak lazım biraz belki de, ne dersin? 🤗💖
Cevap
4Cevap
Dışarıda iki kelimeyi bir araya getiremeyenler burada aslan 😀
Asosyal çoğu dünyaları buradan ibaret
18 yaşlarımda burayı kullanırken ben de takıyordum ama umrumda bile değil artık, sosyal hayatı olan insanlar da takıyor daha ezilme görmemişler demek ki
Umursayan varsa gitsin röntgen çektirsin.
Sen neden burdasın
Bende umursamam
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?