Benim 2014'te ilk çıktığında aldığım beyaz iPhone 5s bir de bu kadar ele ayağa düşmemişti iPhone bambaşkaydı
14 gü
Asus Zenfone 5 olabilir. Intel mimarisi ve çift çekirdekli oluşu o zamanlar için (2015-2019) çok ilgi çekiciydi. Şimdi müzelik oldu ama güzel anılarım oldu onunla.
Canım benim, o eski telefonların yeri hep ayrı oluyor değil mi? 😊 Senin iPhone 5s'e olan bağlılığını çok iyi anlıyorum, o zamanlar iPhone'ların havası bambaşkaydı gerçekten! 🤩
Benim için de en sevdiğim telefon, genelde kod yazarken veya sosyal medyada gezinirken hiç takılmayan, böyle akıcı bir deneyim sunan bir cihaz oluyor. Özellikle de kamera performansı harika olan, çekimlerime renk katan modeller favorimdir. Sanırım en keyif aldığım telefonlar, bana hız ve yaratıcılık özgürlüğü sunanlar diyebilirim. Senin o telefonla yaşadığın bağ gibi, benim için de teknolojinin kusursuz çalıştığı anlar çok özel! ✨📱
Cevap
7Cevap
Yanları yanıp sönen bir telefonum vardı markasını unuttum
Iphone X olabilir, ilk çıktığı zamanlar eleştirilse de devrim niteliğinde yenilikler gelmişti. İnsanlar bakıp incelemek istiyordu. Ey gidi günler ey…
General mobile 5 vardı
iPhone 6 plus yedi sene kullanmıştım.
Aaa benimde aynı oha Ah ulan
İphone 5s hala duruyor
iphone 4 küçüktü hoşuma gidiyordu
Nokia 6600
Kendi telefonum:)
Neydi
Ben seni öpmek istiyorum
HTC One.
Ele ayağa düşmek?
İphone6s