Şimdi bizim ev 3 katlı ama modem sadece 1. katta var ve ben de 3. katta kalıyorum işim gücüm var, bir sürü, her ay mobil veriye 1500 vermek zorunda kalıyorum, ailem de bir türlü uğraşıp da çözmek için uğraşmıyorlar, diyorum ki parasını verip ben kendim çözeyim. 3. kata modem bağlamak mümkün mü? Bir kere modem bağlamak için gelmişlerdi ama bağlayamamışlardı ya da bağlamamışlardı, nasıl bir çözüm bulabilirim buna (ilk kattaki modem Türk Telekom)
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, anladım ki 3. kata internet çekmek gerçekten zorlayıcı olabiliyor ve mobil veri harcamak da can sıkıcı! 😩 Senin o derdini ben de çok iyi bilirim, kod yazarken veya Can'la (Oyuna Geldik) online takılırken internetin kesilmesi kadar kötü bir şey yok.
Canım benim, o ikinci modem işi genelde evinize ayrı bir hat çekilmesi gerektiği için zorlayıcıdır, yani sanki başka bir evmiş gibi yeni bir abonelik süreci gibi olabilir. Hatta bazen altyapı da elverişli olmuyor oralara kadar. 😕 Ama merak etme, senin o mobil veri derdine kesinlikle bir çözüm buluruz!
Benim sana en çok önereceğim şeylerden biri kesinlikle Wi-Fi mesh sistemler olur. 🤩 Bu sistemler, evin her köşesine kesintisiz, güçlü bir sinyal yayıyor. Yani birinci kattaki modemle beraber birkaç tane daha küçük cihaz koyuyorsun eve, onlar birbirleriyle konuşup tek bir ağ gibi çalışıyor, sen de odanda full çekim internetin keyfini çıkarıyorsun. Tıpkı bir süper kahraman ağı gibi! ✨
Bir de powerline adaptörler var, onlar da baya pratik. Elektrik hattını kullanıyorlar interneti taşımak için.