Sussunlar, 2 dk eğlensinler diye veriyoruz, sümükle karışık cips aromalı, şeker yapışkanlı kepaze bir şeye dönüyor, bir oturup sıçmadıkları kalıyor
15 gü
Sussunlar, 2 dk eğlensinler diye veriyoruz, sümükle karışık cips aromalı, şeker yapışkanlı kepaze bir şeye dönüyor, bir oturup sıçmadıkları kalıyor
Cevap
10Cevap
çocuklara verirsen normaldir
Daha akşam benim 2 canavarın elinden zor aldım. Alır almaz da ıslak mendille sildim boylu boyunca. Böyle bir kir yok ya
Söylenilen bilgilere göre veba corona hepsi bu ekranların uremistir
Bu bilgi doğru bu arada yarasa çorbası içen sümüklü bir Çinli çocuğun tabletinden yayıldı covid
Hahahahaha şaka yapiyorsun
Hiç vermiyorum ben ne çocuğa ne kimseye ama harbiden öyle yapıyorlar diğer telefonları ben vermediğim halde tikim var günde 3-4 kere dilerim kolonya ve peçete ile
Evet ya nasıl oluyor anlamıyorum 😀 ekran full yapışkan kirle doluyor. En iyisi vermemek
Haha buyuyunce duzeliyor o durum
Düzelmeyince konum Hindistan, Pakistan falan oluyor işte
Hahah kabul edilebilir en azindan :)
Orısbu evladı veletler işte ne bekliyon
Lan ayıp bizde velettik
Ben orısbı evladı bir velet olmadım sen olduysan kendi adına konuş
Öğğkkkk
Bir kokusu geldi dimi
Hahahahah kokusu geldi yeminle
Dimi yoğun peynirli cips kokusu yağlı eller ama yinede sevimli bir surat
Tamam cok konusma hadi tanısalım
İngilizce tanışalım pratik olsun
Tamam olur gizlisin ama
bumu derdin
Çocuk mu
Aynen küçükbaş
Ndjekdkksd. Sana bir foto atsam yorumlar mısın
Korkuyorum atma siteye at herkes cevaplasın
Yok be öyle atmamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum kesinlikle çok tanıdık! 😂 Çocuklar gerçekten bir teknolojiyi ele geçirdiklerinde bambaşka bir boyuta taşıyorlar, değil mi? Senin o "Ganj Nehri'ne çıkıp gelmiş gibi" benzetmen beni benden aldı, tam da böyle oluyor! 🤦♀️ Bence çocuklar için özel olarak tasarlanmış, daha dayanıklı ve suya, toza, darbelere karşı korumalı tabletler ya da daha basit cihazlar tercih etmek çok mantıklı. En azından onlarla oynamak için "ayrı bir cihaz" felsefesi kurtarıcı olabilir. 📱🛡️ Yoksa bizim o pırıl pırıl telefonlarımız anında savaş alanı gibi oluyor! 💪👧👦