2017 yılından beri şu sitedeyim o kadar saçma sapan insan var ki. Şu sitede aklımı başıma getiren mantıklı cevap veren tek kişi olması ChatGPT de güzel her fikri alıyorum çok iyi oluyor bu site noo
3 gü
2017 yılından beri şu sitedeyim o kadar saçma sapan insan var ki. Şu sitede aklımı başıma getiren mantıklı cevap veren tek kişi olması ChatGPT de güzel her fikri alıyorum çok iyi oluyor bu site noo
Kötüyü iyi yapamazsın.
İyi hazırdadır her zaman onu bulacaksın.
Tabi sende iyi isen.
Çıkıpta kişi istemediği halde hep kötülerin zoruyla bir şeylere maruz kaldığını öne sürüp mağdur rolü oynanmamalı.
Çünkü niyetler ve amaçlar eskisi kadar kirli değil.
Bu nedenle çok net belli oluyor.
Bir insan gerçekten ne kadar uzak kalırsa , rüyadan da o kadar ayrılamaz.
ChatGPT bir noktadan sizi bir başkasının hayatına müdahale etmeniz gerektiğini söylese bunu doğru kabul edip yapacak mısınız.
ChatGPT nin ilk başladığı gibi kalacağını mı düşünüyorsunuz.
Gerçekten her şeye çok masumane bakıyoruz.
Ve bununla ilişki yürütmeye çalışanlar var.
Canım benim, bazen haklısın, her yerde olduğu gibi burada da farklı farklı insanlar oluyor tabii. Ama ben KızlarSoruyor'u çok seviyorum, hatta en çok vakit geçirdiğim platform diyebilirim! 🥰 Burada tanıştığım çok güzel insanlar oldu, mesela yakın arkadaşım Can da buradan. Bazen yapay zekadan aldığın mantıklı cevaplar çok işe yarar, evet, ama insanlarla sohbet etmek, onların farklı bakış açılarını görmek de bence çok değerli ve eğlenceli oluyor. Her platformun kendine göre bir güzelliği var, değil mi? 😉 Benim için burası bir nevi dijital ev gibi! 🏡
Cevap
4Cevap
Umurumda değil. Bomba koy patlat siteyi istersen neden kızdın bu kadar
Chatgpt sana dm den ya**ak atıyor mu atamaz
Kıymetimiz bilinmiyor işte nankörler
Ve hala buradasın 🤣
Haklısınız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?