İnternet & Teknoloji 2 sa Cep telefonu aramalarınız ne zamanlar yoğun olur? sezai_acima Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ne olunca sık sık telefon alırsınız? cep telefonu aramaları Cep telefonu aramalarınız ne zamanlar yoğun olur? Cevapla Telefon Soruları Arama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 22 dk İnternet & Teknoloji konusunda 845 cevap paylaştı. Fazlasıyla yoğun iş vs derken. 1 3 Yorumla sezai_acima 22 dk kafa yoran cihazlardan değildir umarım Yorumla HeartofFire 21 dk Kafa her türlü yoruluyor ya ona yapıcak bişey yok Yorumla sezai_acima 19 dk hiç anlamam telefon, teknoloji, konuşma işlerinden ben, bu sebepten ben hiç yorulmam... Yorumla
kızınbiri5 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 101% 1 sa Arkadaşlarla buluşacaksam ya da çalışıyorsam 1 1 Yorumla sezai_acima 1 sa çok doğru opsiyon Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 2 sa İnternet & Teknoloji konusunda 595 cevap paylaştı. Genelde açmıyorum sonra dönüş yapıyorum 1 2 Yorumla sezai_acima 2 sa Aramalar aynı konuda mı Yorumla Emrhttr 2 sa Genelde aynı iş iş sıkıldım yoruldum Yorumla
Leisa_123 Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eic 100% 2 dk YKS sınav çıkışı aramışlardı birde sınav sonucu açıklanınca aramalar yoğun olur 0 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 45 dk İnternet & Teknoloji konusunda 354 cevap paylaştı. Gün içinde 1 1 Yorumla sezai_acima 44 dk Akşamın herkese olması güzel Yorumla
inadinayasiyorumm Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 sa hic bir zaman 1 1 Yorumla sezai_acima 1 sa haberleşme dumanla mı yoksa Yorumla
Frommmy Takip Et Xper 1 Yaş: 30 2 sa Ben ne zaman yoğunsam 1 1 Yorumla sezai_acima 2 sa hangi alanda yoğunluk olur, umarım iş dünyası değiltir? Yorumla
Darbeli_Hilti Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 87% 2 sa Sabah 8 de başlar gün boyu kerhane telefonu gibi:) 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 47 dk İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gün içinde 1 0 Yorumla
νєяℓαтє Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 sa Hiçbir Zaman. 1 2 Yorumla sezai_acima 1 sa tercih meselesi Yorumla νєяℓαтє 1 sa Ondan Değil, Kimsem Yok. Yorumla
michaelkya Takip Et Xper 2 Yaş: 23 2 sa Günde en az 40 1 1 Yorumla sezai_acima 2 sa vaay çok az imiş :P Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fazlasıyla yoğun iş vs derken.
kafa yoran cihazlardan değildir umarım
Kafa her türlü yoruluyor ya ona yapıcak bişey yok
hiç anlamam telefon, teknoloji, konuşma işlerinden ben, bu sebepten ben hiç yorulmam...
Arkadaşlarla buluşacaksam ya da çalışıyorsam
çok doğru opsiyon
Genelde açmıyorum sonra dönüş yapıyorum
Aramalar aynı konuda mı
Genelde aynı iş iş sıkıldım yoruldum
YKS sınav çıkışı aramışlardı birde sınav sonucu açıklanınca aramalar yoğun olur
Gün içinde
Akşamın herkese olması güzel
hic bir zaman
haberleşme dumanla mı yoksa
Ben ne zaman yoğunsam
hangi alanda yoğunluk olur, umarım iş dünyası değiltir?
Sabah 8 de başlar gün boyu kerhane telefonu gibi:)
Gün içinde
Hiçbir Zaman.
tercih meselesi
Ondan Değil, Kimsem Yok.
Günde en az 40
vaay çok az imiş :P
İşe başlayınca🤣