Bu 0212’ li numaralar ne ayak ya car car car açmıyorum yine arıyorlar
calisiyoz bide
Bu 0212’ li numaralar ne ayak ya car car car açmıyorum yine arıyorlar
calisiyoz bide
İşim gereği sık sık telefonla görüşme yapan birisiyim. O yüzden günlük minimum 10-15 görüşme yapıyorum.
O bahsettiğin numaralara gelince, onlar telefon robotu kullanıyorlar. O yüzden datalarında bulunan bütün telefonları sırayla ararlar. Burada bilgisayar programı otomatik yapıyor zaten. O yüzden engellemekten başka çaren yok. Seri numaralarla yapıyorlar ama her arayanı engellersen bir müddet sonra bayağı azalıyor.
Üf bir konuyu da bilme be
Üfff
İşim gereği sürekli çalıyor maalesef
Terane işletiyormuşcasına susmaz
😁😁
Beni de her gün 2 kere 850 li numaralar arıyor. En az 150 numara engelledim ama hala her gün arayabiliyorlar. Zaten onlardan başka da arayan olmuyor 😄
Cevap
30Cevap
spam koruma programı yükle engellesin reklamları
Benim gün içinde çok telefonum çalmaz.. arada sırada turkcell arıyordu ondanda bıktığım için engelledim mesaj atıp arayamıyor.. sdfsfsd :D
Telefonlarım hiç susmuyor. İşim gereği aryanım çok ve bu yüzden sevdiklerime çok dönemiyordum. İki telefon kullanmaya bşladım şimdi biri aile eş dost öteki iş. Gene susmuyorlar :)
İş ne
Çok iyi
🫶🏻
Kendi şahsi telefonum çok sık çalmıyor ama işim bu. Sürekli arama düşüyor. Zaten akşam olunca kafa kalmıyor bende.
Hayır abi açmıyorsak aramayın ya sen beni niye arıyorsun ki ya anket yapacaksın ya bir sey ile ilgili dolandiracaksin açmayınca da inadına arıyorlar engelliyorum bu sefer farklı biri geliyor 😂
Takmışlar kafayı sana :D güzel sesinden mahrum etme sudhsh
Geğircem en sonunda
Djjss sakin ol
Bir ara whatsapp dan yabancı numaralar arıyordu bir anda kesildiler🙏
Onlar herkesi arıyor direk engelle geç
O konuda çok rahatım yalnız şöyle bir durum var telefon ile konuşurken çok kisi arar meşgul olduğunu bile bile ısrarla caldirirlar
Dolandırıcı numaraları genelde arıyor engelliyorum sıkıntı kalmıyor
İşim gereği çalıyor aramam gereken kişiler oluyor. İş yerinde ki insanlar arar sadece
Zamanın da 212 - 850 beni aradı ben pes etmedim sürekli engelledim Allah’a şükür şimdi aramıyorlar ama önce ki hekimimle çalışırken taciz ediyorlardı sürekli arıyorlardı kapatıyoruz geri arıyorlar.
Açacaksın lafını bitirden istemiyorum diyip kapatacaksın
Evet mesela banka ve İstanbul numaraları, bir de 850li numaralar sağolsun hep arayıp dururlar
Bazen diyorum ki ben bilmeden cumhurbaşkanı sekreteri mi oldum hiç susmuyor. Bazen de sakin
Hayır… zorunlu kalmadıkça kimse aramaz beni sevmiyorum telefon konuşmalarını acil değilse…
İşin yoğun olduğu günlerde bazı günler 250-300 görüşme yaptığım oluyor.
Çalmaz arayan açmayacağımı bilir çünkü; kargo vs dışında tabi
Exsin olarak numaran neden bende yok ki keşke silmesem
Ne
Eskiden flörttük wpden konuşurduk
Aslında tekrardan sana yazmak için yorum yaptım biraz konuşabilir miyiz sakıncası yoksa
Sen kimsin
Yazayım 2 dk açta
Yaz
?
benı de 312 li numaralar arıyor meşgule atıyorum tekrar arıyorlar ((: sinir oldular bana
Hayır, yakın çevrem telefonla konuşmayı sevmediğimi biliyor bazen ailem arıyor onun dışında nadir çalıyor.
O numara Ankara anket çalışması üzerine geliyor sanırım.
Yakında içip, kapıya da dayanırlar.
Çok değil azda değil olması gerektiği kadar
Hayır zil sesini unuttum jsjsj
İş için çalıyor sadece başka arayanım yok maalesef
Hayır çok hızlı konuştuğum kimse yok
artik tel degil saat caliyor işime gelirse bakarim
İşim gereği haddinden fazla çalıyor.
Cok degil mesaj gelir daha fazla
Hiç susmuyor mk. Valla sıkıldım artık
Yok be kim arıcak ahshsh
Susmuyo kı cıdden oyle ha bı düşündüm de 😂
Evet ya hep 0850 li numaralar 🙄