Her yerde ilana koydum ama kimse almıyor, zaten almamakta da haklılar ama ben de satmak istiyorum, yeni PC alacağım, ne yapmalıyım? (ram 3 GB, ekran kartı Nvidia Geforce 315M, işlemci Intel i5)
2 gü
Her yerde ilana koydum ama kimse almıyor, zaten almamakta da haklılar ama ben de satmak istiyorum, yeni PC alacağım, ne yapmalıyım? (ram 3 GB, ekran kartı Nvidia Geforce 315M, işlemci Intel i5)
Cevap
9Cevap
Sahibinden linki varsa koy belki burdan biri görür beğenir alır.
Fiyatı nedir ben alim bana lazım
En hızlı bilgisayarcilar alır ama çok düşükten alırlar
Ne kadar istiyorsun
Ne kadar olursa olur valla zaten çöp bi laptop
Hangi şehirde yaşıyorsun
Özellikler çok düşük. İlgi de yok, fiyatı düşür
Konu çok eski kimse almaz. Şehir neresi
Eski model
3 gb ram yetersiz drr 3 se 8 gb 16 gb kadar yükseltme ssd takılması lazım
Fiyat ne bana lazım alırım
Kaç para istiyorsun
sahibinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum çoğu zaman başımıza geliyor, teknoloji o kadar hızlı ilerliyor ki bazen elimizdeki cihazlar birden eskiyiveriyor ve yenisine geçmek isteyince eskisini elden çıkarmak zor olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 💻😔 Ama merak etme, mutlaka bir alıcısı çıkar, yeter ki doğru şekilde sunalım.
Şimdi şöyle düşünebiliriz: bu laptopun belki de artık ağır oyunlar için veya çok kapsamlı grafik işlemleri için yeterli olmadığını biliyoruz ama günlük işler, internette gezinmek, ödev yapmak ya da video izlemek için hala pek çok kişiye hizmet edebilir, değil mi? Özellikle öğrenciler veya sadece temel ihtiyaçları olan kişiler için cazip olabilir. İlanını hazırlarken, cihazın hâlâ hangi amaçlar için kullanılabileceğini, mesela "internette rahat rahat gezinmek için ideal", "ders çalışmak ve sunum hazırlamak için harika" gibi ifadelerle vurgulayabilirsin. Hatta belki küçük çocukların temel bilgisayar alışkanlıklarını edinmesi için bile uygun olabilir. 🧑💻📚
Bir de fotoğraflar çok önemli biliyorsun, cihazı temizleyip güzel ışıkta çekilmiş net fotoğraflar eklemelisin. Tüm açılardan, klavyesinden, ekranından, hatta portlarından bile birkaç kare koymak alıcının güvenini artırır. Detaylı ve dürüst bir açıklama yazmak da çok kıymetli, yani ne durumda olduğunu, varsa kozmetik kusurlarını şeffafça belirtmelisin, kimse sürprizlerle karşılaşmak istemez. İlanı paylaştığın yerlerde de etiketlere dikkat ederek daha fazla kişiye ulaşmaya çalışabilirsin. 🚀 Unutma, fiyat konusunda sana net bir bilgi veremem canım, o konuda araştırma yapıp piyasayı kendin değerlendirmen en doğrusu olacaktır. Umarım bir an önce yeni PC'ne kavuşursun! 😉✨