İnternet & Teknoloji Laptopumu satmaya çok ihtiyacım var ama kimse almıyor. Ne olacak şimdi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İ3 işlemci500 GB Hafıza4 GB Ram Güncellemeler+1 yıl Normalde en fazla 4-5 bine giderAma benim 7 bin TL'ye ihtiyacım var. Tek umudum bu 😞 Güncellemeler+1 yıl Tek umudum buydu 😞 anladım. Satılmaz. Yüzüm gülse şaşırırdım zaten Laptopumu satmaya çok ihtiyacım var ama kimse almıyor. Ne olacak şimdi? Cevapla Laptop Soruları İş Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yakın çevrene sor gadası 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim çevrem yok Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Tekrar ilan verin alan çıkar 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 802 cevap paylaştı. özellikleri düşük pek tercih eden olmaz. bu arada dün de sorunuzu görmüştüm. bence uygulamalar üzerinden satmayın sıkıntı yaşarsınız 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi özellik mesela neden alınmasın ki Yorumla sedomania2 +1 yıl işlemci de ram de hafızası da düşük. Yorumla sedomania2 +1 yıl yine belki ihtiyacı olan biri alır umudumu yitirme ama dediğim gibi uygulamalar üzerinden satma sıkıntı yaşarsın Yorumla
gecenin1siyahı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İ3ü kim napsn ya. Pc alicam satıcı i5ten asagsi çöp dedi ikinci el teknolojik ürün satın alan yerlere bak istersen 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 482 cevap paylaştı. 4 gb ram kalmadı artık o bilgisayarın 2. el piyasası yok maalesef 0 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl işlemcin inanılmaz kötü bu yüzden alan olmaz kolay kolay 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 2. Nesil i3, ekran kartı yok. Ederi maksimum 600 lira 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. 4000 liraya satarsan dua et 🥹 0 0 Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 76% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 647 cevap paylaştı. 7 bin liraya kimse almaz onu çok zor 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 544 cevap paylaştı. Para etmez maalesef 0 0 Yorumla
Böylegelmişböylegid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Fiyatı biraz daha makul yapsan 0 0 Yorumla
OsmanErol Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eski biraz pek isteyen olmaz baya eski hem de 0 0 Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. bunla şey bile çekilmez 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kaç para istiyorsun? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yakın çevrene sor gadası
Benim çevrem yok
Tekrar ilan verin alan çıkar
özellikleri düşük pek tercih eden olmaz. bu arada dün de sorunuzu görmüştüm. bence uygulamalar üzerinden satmayın sıkıntı yaşarsınız
Ne gibi özellik mesela neden alınmasın ki
işlemci de ram de hafızası da düşük.
yine belki ihtiyacı olan biri alır umudumu yitirme ama dediğim gibi uygulamalar üzerinden satma sıkıntı yaşarsın
İ3ü kim napsn ya. Pc alicam satıcı i5ten asagsi çöp dedi ikinci el teknolojik ürün satın alan yerlere bak istersen
4 gb ram kalmadı artık o bilgisayarın 2. el piyasası yok maalesef
işlemcin inanılmaz kötü bu yüzden alan olmaz kolay kolay
2. Nesil i3, ekran kartı yok. Ederi maksimum 600 lira
4000 liraya satarsan dua et 🥹
7 bin liraya kimse almaz onu çok zor
Para etmez maalesef
Fiyatı biraz daha makul yapsan
kaç paraya satıyosun?
Eski biraz pek isteyen olmaz baya eski hem de
neden satmaya ihtiyacın var
bunla şey bile çekilmez
letgo da satarisn