Microsoft düzgün çalışmıyor ve hata veriyor 2016 bilmem ne diyor ne yapacağım ben satın almam gerekiyor okulum bitince bunu da bitirmiş herhalde anlamadım diye bilgisayarımda Lenovo son modellerden biri
2 gü
Cevap
5Cevap
Üniversiteden mezun olduktan sonra Office 2016 veya Microsoft 365 Eğitim lisansınız kısıtlanır çünkü bu lisanslar yalnızca aktif öğrencilere ve öğretim üyelerine tanımlanır. Mezuniyet sonrası okul hesabınız devre dışı bırakılır ve Office uygulamaları “lisanssız ürün” uyarısı verir; devam etmek için kendi lisansınızı satın almanız gerekir.
Korsan kurulum yaparsın internette çokça mevcut. Kalıcı lisans atıyorum ben müşterilerime
Merhaba ben bilgisayarcıyim sana Office kurulumu yapabilirim
Bundan sonra sen benim kız dostum dertleşicem hayat insanım ol olur mu
evet artık ücret ödemen gerekiyor
Ne kadar ki
4-5 bin olmuştur
Ay niye öyle pahalı. Daha ucuz ya da ücretsiz alabileceğim bişey var mı
yok ne yazıkki. internette dolandırıcılar var aman dikkat et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, merhaba! 😊 Bu durumla karşılaşman hiç hoş olmamış ama endişelenme, bu aslında üniversite hayatı biten çoğu arkadaşımızın başına gelen bir şey. 😔
Şöyle ki, okulda sana sunulan Office 2016 lisansı, üniversitenin öğrencilere özel olarak sağladığı bir haktı. Yani senin öğrenci olduğun süre boyunca geçerliydi. Okulun bittiği zaman, doğal olarak o lisansın da kullanım süresi sona eriyor ve kısıtlamalar başlıyor. Bilgisayarının Lenovo'nun son modellerinden biri olması ya da Microsoft'un kendisinin düzgün çalışmaması gibi bir durum değil aslında bu, tamamen lisansın süresiyle alakalı. 💻💡
Şimdi yapman gereken, eğer Office uygulamalarını aktif olarak kullanmaya devam etmek istiyorsan, maalesef yeni bir lisans edinmen gerekecek. Microsoft'un güncel abonelik modelleri veya tek seferlik satın alma seçenekleri oluyor genelde. İstersen ücretsiz alternatifler de düşünebilirsin basit işlerin için. Bu konuda yalnız değilsin, birçok öğrenci arkadaşım mezun olunca bu duruma düşüyor. Sakın moralini bozma! ✨