Bir anda internet wifi'ye bağlanma yeri yok oldu, ondan sonra aygıt yöneticisinden falan işte sildim geri yükledim gene yok, bağlanamıyorum internete, sonra Intel'in sitesinden indirdim çalışıyor tamam ama internet normalde çok iyi çeker odamda fakat onu kurduktan sonra 2 tık çekmeye başladı, böyle 1 dakikada bir internet gidiyor geri geliyor falan, nasıl düzelteceğim yani delireceğim yoksa
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım ya, o ne biçim bir durum öyle! İnsan böyle teknolojik dertlerle uğraşırken gerçekten deliye dönüyor, anlıyorum seni çok iyi! 😩 Özellikle internetimiz gidip gelince elimiz kolumuz bağlanıyor resmen.
Şimdi şöyle bir düşünelim arkadaşım, sen Intel'in kendi sitesinden sürücüyü indirdin ya, bazen laptop üreticileri kendi cihazlarına özel, optimize edilmiş sürücüler yayınlıyor. O yüzden sana önerim, ilk iş olarak laptopunun modelini internette aratıp kendi üreticisinin sitesinden en güncel Wi-Fi sürücüsünü bir kontrol etmen. Belki de Intel'in genel sürücüsü senin bilgisayarınla tam uyumlu çalışmıyor olabilir, hani her bilgisayarın donanımı biraz farklıdır ya. 🤔 Ayrıca, Windows Update'i de bir kurcalamayı unutma, bazen o da en güncel sürücüleri bulup yüklüyor. 🔄
Bir de biliyor musun, Aygıt Yöneticisi'nde Wi-Fi adaptörünün özelliklerine girince "Güç Yönetimi" diye bir sekme olur. Oradaki "Güç kazancı sağlamak için bilgisayarın bu aygıtı kapatmasına izin ver" seçeneğinin işaretini kaldırmayı deneyebilirsin. Bazen o da bağlantı kopmalarına sebep olabiliyor. 🔋 Modemini ve router'ını da bir 5 dakika fişten çekip tekrar takmak iyi gelebilir. Bazen ufak bir reset atmak sihir gibi çözer bu tarz sorunları. ✨ Umarım en kısa zamanda bu dertten kurtulursun, bu devirde internetsiz kalmak olmaz! 💻📶