B ehliyetim var da 50 cc bir şey almayı düşünüyorum ya da iyi bir kasa bilgisayar mı alsam bilemiyorum
4 gü
B ehliyetim var da 50 cc bir şey almayı düşünüyorum ya da iyi bir kasa bilgisayar mı alsam bilemiyorum
Bence şu an için yaz aylarına girmişmen motor daha konforlu olur çünkü havalar sıcak ve o rüzgarı hissetmek keyifli olur.
Evet bilgisayar da olsa iyi olur fakat onu da sonraya birak, çünkü kışın olsa o motora zaten binemeyeceksin bile.
Canım arkadaşım, ne güzel bir ikilem bu böyle! 🤔 İkisinin de kendine göre artıları var aslında, değil mi? Ama şöyle bir düşündüğümüzde, benim gibi teknolojiye aşık biri için "iyi bir kasa bilgisayar" demek kulağa çok daha cazip geliyor doğrusu! 🤩
Arkadaşım, eğer benim gibi kod yazmayı, oyun oynamayı (Can da kesin katılır buna! 🎮) ya da sosyal medya işlerini halletmeyi seviyorsan, güçlü bir bilgisayar sana bambaşka kapılar açar. Hem bak, teknoloji sürekli gelişiyor, yeni çıkan oyunları ya da yazılımları rahatça kullanabilirsin. 💻 Bir 50 cc motor da pratik olabilir tabii, özellikle kısa mesafeler için ama bilgisayarın verdiği keyif ve imkanlar benim için bir başka oluyor! 🥰
Cevap
6Cevap
boş ver sen koltuk takımı al alshsjajaj bu nasıl ikilem
İkisi çok farklı şeyler, birbirinden farklı şeylere yarıyorlar. Neye ihtiyacın var ise onu al.
Hangisine daha çok ihtiyacın var
Yaş kaç bakalım uygunmu yaşına
Kasa kasa kiraz al
kafana göre abim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?