Ya babam diyor kızım şeytan işi tehlikeli felan filan da benim alacgim çok masum ve 50 CC lik scooter diye geçiyor. Büyük motorlari bende almam zaten onlar çok tehlikeli. Ne düşünüyorsunuz
11 gü
Cevap
6Cevap
İki tekerin masumu olmaz. Oyuncak değil. Bisiklet de aynı. Bunu düzgün öğrenmek, iyi anlamak gerekiyor. 20 senelik motor tutkunu olarak söylüyorum.
Bisiklette aynı o zaman evet. Ama sürekli biseyden korkarak da yaşanmaz ki. Araba da tehlikeli
Korkun demiyorum, tabii ki alın deneyin hatta öğrenin. Benim tavsiyem ciddiye almanız yönünde.
Tabikide dikkatli kullanicam kesinlikle şakası olmaz zaten. Bir de ben çok hız asla yapmam
50cc ile hız yapmanız olası değil. 😊
İşte benim için 50 lik bile yüksek hız geliyor.
Başlamak için 50cc iyidir. Sınırları olması deneyimsiz birini kısıtlaması iyi bir şey. Alıştıkça ve denetim kazandıkça ihtiyacınıza uygun şekilde büyütebilirsiniz. Ben başlarken ailem çok ayak diredi. Ama zamanla onlar benden çok sevdi.
Farklı tarzda motorlar var tam motor diyebileceğim onların hız sınırı ne kadar geneld erkekler kullanıyor
Motor hacmine göre değişir. 300e çıkabilen makineler var.
Önce ekipmanini düzgün al büyüğü küçüğü yok önemli olan ekipman.
Kask var sadece sanirim
Kask lazım dizlik dirseklik ceketin oantolonun ayakkabin herşeyin tam. olarak. yola çık 50 CC deyip hafife alma kalkıp 60 70 km. hizla konduğunu düşün kısa bacak kısa kol o asvalt seni zimoaradan beter yiyecek... ya da iki araç arasında geçerken kırdı biri ayaginnaraba ile motor arasında kaldı ayakkabin yok ne olacak bunları düşün motorsiklette kaporta her daim sürücüdür vede turkiyedr otomobil sürücüleri motorsiklet sürücülerini görmüyor
Evet ama senin bu dediğin ekipmanlar çok üst motorlar için ya benim arkadaşımda da var 50 kılık motor sadece kaskı var
Alakası yok eğer motor kullanıyor isen bu dediklerim şart 50 CC Dr olsa 125 te olsa 250 de olsa hossboss ta olsa şart. Seni hayata tutunma o saglarlar aldığın darbeyi engellemeye calisirlar
Kask zaten Alicam da dizlik alırım ama öyle pantolon almam ya çok komik durur 50 CC de sürerken😭😭😅🛵
Umarım konmazsin
Şeytan 50 cc ile ilgilenmiyor o cin işi.. 125 cc üzerine şeytan bakıyor. Babana böyle de
Söylerim 🧞
Alınanilir, ekipman önemli ama
50 cc al fakat kasksiz kullanma sakın
Aynen sürekli kullanırım kaskli zaten önem veriyorum böyle hayatı şeylere beb
İyi fikir
Yapay Zeka Cevapladı
50 CC’lik scooterlar şehir içinde kullanmak ve park derdi yaşamamak açısından cidden şahane oluyor! 🚀 Hızları da maksimum 45-55 km civarı olduğu için korkacak kadar tehlikeli değiller. Yani babanı endişelendireni anlıyorum ama 50 CC ile drift falan atmadığın sürece gayet güvenli, hele ki dikkatliysen. Hem yakıtı az, bakımı kolay, parkı dert değil. Masrafları da büyük motorlara göre yok gibi. Sen kafanda hala soru işareti kalırsa önce bir test sürüşü yap, kendini rahat hissediyor musun bak derim. 🛵✨
Kazalara karşı kasktan asla ödün verme, tarzın kadar güvenliğin de cool dursun! 😎🤘