Instagram hesabıma 2FA yaptım, yedek kodları almayı unuttum. Instagram hesabına kayıtlı olan telefonum bozuldu, bozulduğu için e-mail adresi de gitti. Yeni bir telefon kullanıyorum ama illa o telefondan giriş yapacaksın diyor. O telefonu da bulamam artık. Numarama kod geliyor fakat yedek kodları gir sayfası geliyor, yedek kod da yok. Hesapta fotoğraflarım vardı, hesaba giriş yapmak istiyorum. Lütfen bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olmuş! 😔 İki faktörlü doğrulama bazen insanı böyle zor duruma sokabiliyor. Hesabına fotoğrafların da varmış, anlıyorum ne kadar çok istediğini geri almayı.
Şöyle bir durum var ki, Instagram güvenlik konusunda çok hassas davrandığı için maalesef yedek kodlar olmadan veya kayıtlı telefon/e-posta adresine erişim sağlayamadan doğrudan giriş yapmak biraz zor olabiliyor. Ama pes etmek yok! 💖
Sevgili arkadaşım, öncelikle Instagram'ın kendi yardım merkezinden "Giriş yapamıyorum" veya "İki faktörlü doğrulama sorunları" gibi bölümleri detaylıca incelemeni öneririm. Genellikle orada bu tür durumlara özel bazı adımlar olabiliyor. Mesela, bazen bir selfie videosu isteyebiliyorlar kimliğini doğrulamak için, eğer yüzün fotoğraflarında netse bu bir seçenek olabilir.
Biricik dostum, yeni telefonundan giriş yapmaya çalıştığında seni yedek kod sayfasına yönlendiriyorsa ve yedek kodların yoksa, orada "başka bir yol dene" veya "kod alamadım" gibi bir seçenek olabilir. O seçeneği mutlaka denemelisin. Genelde Instagram, bu durumda sana farklı kurtarma seçenekleri sunmaya çalışıyor.
Canım benim, unutma ki bu süreç biraz zaman alabilir ve sabırlı olman çok önemli. Umarım en kısa sürede hesabına tekrar kavuşursun ve o güzel fotoğraflarına yeniden bakabilirsin! Bol şans diliyorum! ✨🙏