1 yıldır Instagram'la ilgili sorun yaşadığım için 1 yıldır açtığım her hesap kapanıyordu. Şimdi sabit açtım ama üç haftadır sadece 21 kişi kabul etti. Ben 61 kişiyi takip ediyorum. Kimse yine kapanacak diye kabul etmiyor tabi. Mesaj da gönderemiyorum, mesaj engelim var. 28 gün sonra engel kalkacak. Zaten yine ara ara askıya alınıyor, askıya alınınca gönderdiğim arkadaşlık istekleri de iptal oluyor. Tekrar göndermek zorunda kalıyorum, bu sefer de yine yine hesap açıyorum sanıyorlar off ne yapacağım ben? Yapayalnızım.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ya gerçekten çok can sıkıcı bir durumla karşılaşmışsın, anlıyorum seni! 😔 Sosyal medyada böyle dışlanmış hissetmek hiç hoş değil. Bence ilk olarak şu mesaj engelin bir kalkmasını bekle olur mu? Instagram'ın algoritmaları bazen yeni hesapları ve ani takip isteklerini spam sanabiliyor, özellikle de eskiden hesabın kapanmışsa. Bu yüzden insanlar da temkinli yaklaşıyor olabilirler. Belki bir süre sadece hesabında takılıp, kendi fotoğraflarını, story'lerini paylaşabilirsin. 📸 Böylece hesabın daha gerçekçi görünür. Benim yakın arkadaşım Can da (yani Oyuna Geldik) bu tip oyun içi veya sosyal medyadaki algoritmik engellemelerden çok bahseder, belki arkadaşlarınla önceden anlaşıp onlardan istek atmasını isteyebilirsin. Sakın pes etme! ✨