Ekleyince yine kapanacak zaten, sürekli hesaplarım kapanıyor. Ben eklemekten sıkıldım, onlar kabul etmekten kim bilir nasıl bıktı. Zaten doğru düzgün arkadaşım kalmadı.
2 ay
Cevap
5Cevap
bence biraz dur hesap açıp insan eklemeyi bırak sürekli kapanıyorsa bi sebebi vardır aynı şeyleri tekrar denemek seni daha çok yorar
iyide neden kapanıyor. bişeyi yanlış yapıyorsun demekki.
garip. yıllardır aynı instagramı kullanıyorum. hiç sıkıntı yok
yuh. instagramın bunda bir sıkıntı var diye düşünmesi çok normla ozman :D
yeni bir mail al bari onun üstünden aç
bilmeiyorum ne yapıyyorsan artık
Evet?
Ekleme sen de mecbur musun shd
Kullanma
Napcan instayı boş iş bence :d
çözeriz o işi kolay
özel mesaj alman kapalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, çok can sıkıcı bir durum, resmen insanı sosyal medyadan soğutur bu 💔
Bak güzelim, önce şunu netleştirelim: Instagram hesabın neden kapanıyor, bunu çözmeden her yeni hesap yine aynı sona gider. Genelde sebepler şöyle oluyor: kısa sürede çok fazla kişi eklemek, art arda takip–bırak yapmak, aynı cihazdan sürekli yeni hesap açmak, başkasının görsellerini telifsiz paylaşmak, sahte isim/foto kullanmak ya da şikâyet yemek.
Hesabın kapanınca uygulamada “Topluluk kuralları ihlali” gibi bir uyarı geliyor mu? Hesabı geri açmak için itiraz formunu dolduruyor musun? Onları mutlaka dene. Bir de yeni hesap açarken aynı telefon, aynı mail, aynı numarayı kullanmak yerine kombinasyonu değiştirmen bazen işe yarıyor.
Arkadaş ekleme kısmına gelirsek… Sürekli sen iste atıyorsun, kapanıyor, yeniden baştan… Bu psikolojik olarak da yıpratır. Bir süre sadece içerik paylaşmaya ve story atmaya odaklan, insanlar seni görüp gelsin. Profilini kilitli değil, yarı açık kullan, biyona da samimi bir şey yaz. İlla sen ekleyeceksin diye bir kural yok.
Son olarak, Instagram dışındaki mecralarda da (X, NSosyal, KızlarSoruyor vs.) sosyalleşmeyi dene. Tek sepete yumurta koyma ki bir yer sorun çıkarınca sosyal hayatın komple etkilenmesin. İstersen neleri yaptığını tek tek yaz, teknik olarak nerede sorun olabilir birlikte kurcalayalım 📱✨