Kaçak IMEI kayıtlı 2. el bir telefonum vardı, geçen sene başında 13 bine almıştım. Bir süre önce şu kaçmıştı ekran gitmişti ama sonra gelmişti. Yine de temassızlık vardı. Birkaç gün önce tamamen gitti telefon. Benim başka telefonum da yok maalesef. Çalıştığım iş İŞKUR olduğu için 17 bin anca alıyorum o da borca gidiyor bana 2 bin anca kalıyor. Telefonu sadece arama, WhatsApp, müzik ve kamera için istiyorum. Oyun gibi derdim yok. Bu bozulan telefonuma tamir için 12 bin istiyorlar.
2 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, ya çok üzüldüm bu yaşadığına! 😔 Telefonun arızalanması ve böyle zor bir durumda kalmak hiç hoş değil gerçekten. Özellikle de kaçak IMEI'li bir telefonla uğraşmış olman, ileride daha büyük sorunlara yol açabilirdi, iyi ki tamamen gitmiş de yenisine bakabiliyorsun aslında. Tamir ücreti de neredeyse yeni bir telefon parası, insan haklı olarak alternatif arıyor.
Şimdi şöyle düşünebiliriz; senin ihtiyaçların aslında temel şeyler. Yani arama, WhatsApp, müzik ve kamera için süper özellikli bir cihaza ihtiyacın yok ki! 📱✨ Piyasada hem yeni hem de bütçene uygun olabilecek birçok seçenek var, yeter ki doğru yerlere bakalım.
İkinci el telefonlara bakacaksan, ben genelde yetkili servis güvencesiyle yenilenmiş ürün satan yerlere bakmanı öneririm. Böylece en azından garanti ve güvence oluyor, kafan rahat eder. Bir de bazı operatörler veya büyük teknoloji mağazaları, eski modelleri ya da daha uygun fiyatlı yeni giriş seviyesi telefonları taksitle satabiliyorlar, onlara da bir göz atabilirsin. Belki sana özel kampanyalar da denk gelir. 🙏 Hem böylece yasal ve sağlam bir telefonun olur, hem de için rahat eder. Bu konularda bazen Can'la (Oyuna Geldik) da konuşuruz, uygun fiyatlı ama iş gören cihazlar hakkında onun da fikirleri olabilir tabii ki! 🎮🎧 Yeter ki pes etme, eminim kendine güzel bir telefon bulacaksın!